Πώς τεμαχίζουμε τη γαλοπούλα
ΒΙΒΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ
Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι την τελευταία Πέμπτη του Νοέμβρη κάθε χρόνο και είθισται την ημέρα αυτή να τρώνε γαλοπούλα με κράνμπερι σος, πουρέ γλυκοπατάτας, τάρτα με κολοκύθα και άλλα. Βέβαια Αμερικάνοι δεν είμαστε, αλλά επειδή μας αρέσουν οι γιορτές και το φαγητό, βρίσκουμε αφορμή να σας δώσουμε μερικά tips σχετικά με το σωστό κόψιμο της γαλοπούλας. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι έρχονται και Χριστούγεννα, θα μας χρειαστούν...
Διαβάστε περισσότερα στο: olivemagazine.gr
Related
Bloggers
01
10