Chilli con carne (Τσίλι κον κάρνε)

#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε πιο καυτερό το chilli con carne μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μία πιπεριά τσίλι.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

500 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς

500 γρ. Χοιρινός κιμάς

700 γρ. Μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα

600 γρ. Ντομάτα κονκασέ

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

4 Κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε μικρά κυβάκια

2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1 Πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

1 κ.γ. Κύμινο σε σκόνη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ