Chilli con carne (Τσίλι κον κάρνε)

#tsoulotip: Αν θέλουμε να κάνουμε πιο καυτερό το chilli con carne μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μία πιπεριά τσίλι.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

500 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς

500 γρ. Χοιρινός κιμάς

700 γρ. Μαύρα φασόλια, σε κονσέρβα

600 γρ. Ντομάτα κονκασέ

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένες

4 Κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε μικρά κυβάκια

2 Κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1 Πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη

1 κ.γ. Κύμινο σε σκόνη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies