Babka cake

2 SHARES

#tsoulotip: Ζυμώνουμε για τουλάχιστον 7 λεπτά τη ζύμη ώστε μα δημιουργήσουμε ίνες στη babka.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

180 ml. γάλα πλήρες, χλιαρό

9 γρ. μαγιά, ξερή

500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

50 γρ. γλυκαντικό με στέβια

2 μέτρια αυγά

1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

1 κ.γ. αλάτι

115 γρ. βούτυρο σε θερμκοκρασία δωματίου, κομμένο σε κυβάκια

Για τη γέμιση  :

55 γρ. βούτυρο

170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη

50 γρ. γλυκαντικό με στέβια

2 κ.σ. κακάο, κοσκινισμένο

1 κρόκος αραιωμένος με νερό για το άλειμμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

2 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies