Γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα

Μια παραδοσιακή συνταγή επηρεασμένη από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων!

#tsoulotip: Αν θέλουμε τα γιουβαρλάκια να είναι πιο ελαφριά, μπορούμε να σοτάρουμε το κρεμμύδι.

ΥΛΙΚΑ

Για τα γιουβαρλάκια:

800 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο

300 γρ. ρύζι, νυχάκι

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

3 κρόκους, medium

60 ml ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ