Γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Μια παραδοσιακή συνταγή επηρεασμένη από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων!
#tsoulotip: Αν θέλουμε τα γιουβαρλάκια να είναι πιο ελαφριά, μπορούμε να σοτάρουμε το κρεμμύδι.
ΥΛΙΚΑ
Για τα γιουβαρλάκια:
800 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο
300 γρ. ρύζι, νυχάκι
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
3 κρόκους, medium
60 ml ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10