Πώς θα φτιάξεις αφράτα πιτάκια με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας

5 SHARES

Ζουμερά πιτάκια γεμιστά με τυρί, σκέτη λιγούρα.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

380 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

9 γρ. μαγιά, ξερή

250-280 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1 κ.γ. αλάτι

2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.γ. baking powder

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη γέμιση: 

160 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε κυβάκια

Κέτσαπ, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ