Πώς θα φτιάξεις αφράτα πιτάκια με μοτσαρέλα και σάλτσα ντομάτας

5 SHARES

Ζουμερά πιτάκια γεμιστά με τυρί, σκέτη λιγούρα.

ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη:

380 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

9 γρ. μαγιά, ξερή

250-280 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου

30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1 κ.γ. αλάτι

2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1 κ.γ. baking powder

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη γέμιση: 

160 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας

200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε κυβάκια

Κέτσαπ, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ