Σήμερα φτιάχνουμε φρυγαδέλι

Σήμερα φτιάχνουμε φρυγαδέλι

Κλασικός μεζές που είμαι σίγουρος πως θα δοκιμάσετε!

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

1.500 γρ. αρνίσια μπόλια

500 ml ξινόγαλο

3 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

3 σκ. σκόρδο, σπασμένες

3 κ.σ. δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο

2 κ.γ. ρίγανη, ξερή

Αλάτι

Πιπέρι

Τζατζίκι, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com