Το ιδιαίτερα ελαφρύ βραδινό γεύμα για να μην ξυπνήσεις φουσκωμένη

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Το ιδιαίτερα ελαφρύ βραδινό γεύμα για να μην ξυπνήσεις φουσκωμένη

Τι τρώμε όταν θέλουμε να αποφύγουμε τις περιττές θερμίδες;

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Ξέρω ότι αυτό το blog post θα το αγαπήσετε ιδιαίτερα καθώς σας απαντάω σε μια πολύ συχνή ερώτηση που μου κάνετε και έχει να κάνει με το βραδινό μας γεύμα.

Το βράδυ η αλήθεια είναι πως είναι μια δύσκολη ώρα που πολλές από εσάς, όπως εγώ, γυρίζετε αργά στο σπίτι σας , κουρασμένες,ταλαιπωρημένες και φυσικά πεινάτε σαν λύκοι! Ειδικά τις μέρες που δεν έχετε καταφέρει να κάνετε σωστά τα γεύματά σας θέλετε να φάτε τα πάντα!

Τι τρώμε λοιπόν ΕΚΕΙΝΑ τα βράδια ώστε να μην ξυπνήσουμε με τύψεις το επόμενο πρωί;

Σήμερα εγώ σας έχω μία από τις δικές μου αγαπημένες επιλογές για ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα χορταστικό βραδινό που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σας και δε θα σας προσθέσει πολλές θερμίδες!

Ο γνωστός σε όλους μας ντάκος είναι μια βραδινή επιλογή που κάνω συχνά καθώς είναι πολύ γρήγορο εύκολο και πεντανόστιμο γεύμα! Καμιά φορά κάνω μικρές παραλλαγές για να μη βαριέμαι αλλά κατά βάση κάνω τη συνταγή που θα δείτε στο βίντεο!

light vradino ntakos

Φτιάξτε το και εσείς, καθιερώστε το σαν βραδινό και πραγματικά θα νιώθετε και χορτάτες αλλά θα πηγαίνετε και για ύπνο σαν πουλάκια ανάλαφρες!Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog

Fit your life the easy way

Δες επίσης:

Oι καλύτερες ασκήσεις για τέλεια χέρια... στο σπίτι

YΓ. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram Maria_Louiza_real και στο facebook Maria Louiza Vourou