Γυμναστική στη θάλασσα με... ένα «μακαρόνι»

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Γυμναστική στη θάλασσα με... ένα «μακαρόνι»

Το δοκίμασα και το λάτρεψα

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Τελειώνει και ο Αύγουστος σιγά σιγά αλλά ακόμα κάνουμε τα μπανάκια μας ! Η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει λόγω εγκυμοσύνης να αισθάνομαι το σώμα πιο βαρύ, μιας και διανύω τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μου! Αλλά δεν μπορώ και να μην κάνω καθόλου γυμναστικη!

Γι' αυτό λοιπόν μπαίνω στη θάλασσα για κολύμπι! Απογευματινές ώρες που είναι και πιο ζεστή η θάλασσα για να το απολαύσω!

Έχω όμως μαζί μου και ένα αγαπημένο «αξεσουάρ» το οποίο χρησιμοποιούσα και πριν την εγκυμοσύνη για εκγύμναση όλου του σώματος!

Το γνωστό σε όλους μας «μακαρόνι»! Συνήθως βλέπουμε παιδάκια να το χρησιμοποιούν αλλά πλέον χρησιμοποιείται και για την προπόνηση των κολυμβητών!

39964277 2177009705863915 1300869130655629312 n

Εγώ το παίρνω μαζί μου, μπαίνω στη θάλασσα και το κρατάω όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και χτυπάω τα ποδια μου όπως όταν κάνουμε ελεύθερο!

Επιπλέον έπειδη είναι από υλικό που σε κρατάει στην επιφάνεια, ξεκουράζομαι ανά διαστήματα και μετά συνεχίζω! Αν το χρησιμοποιείτε εντατικά όλο το καλοκαίρι θα γυμνάζεστε χωρίς να το καταλάβετε!!

Δεν το έχω αποχωριστεί όλο το καλοκαίρι!

Καλό είναι βέβαια να το αγοράσετε από μαγαζί με αθλητικά είδη για να είναι καλής ποιότητας και να σας κρατάει στην επιφάνεια! Κάποια που κυκλοφορούν σε μαγαζιά με τουριστικά είδη δεν είναι καλά για ενήλικες γιατί δε μπορούν να κρατήσουν αρκετό βάρος!

Αν είστε διακοπές με το σύντροφο σας, γυμναστείτε παρέα με διαφορετικό τρόπο βέβαια! Εμένα ο Γιάννης ανέβηκε πάνω στο sup και έκανε squat και σανίδα !

Καλές βουτιές !

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way !

ΥΓ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou