Tο απόλυτο detox για εσένα που θες μια γρήγορη συνταγή και αποτελεσματική

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Tο απόλυτο detox για εσένα που θες μια γρήγορη συνταγή και αποτελεσματική

Tο ρόφημα που θα σε ξεφουσκώσει πριν καν το καταλάβεις.

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Καλή χρονιά σας εύχομαι με υγεία και χαρές σε όλους τους τομείς!

Ελπίζω να περάσετε όμορφα στις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσατε και φυσικά να δοκιμάσατε όλες αυτές τις υπέροχες λιχουδιές που υπάρχουν στα γιορτινά τραπέζια!

Ξέρω πως με χάσατε λίγο από το Mlvlog αλλά ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα με τον μπέμπη και είχα όλη μου την προσοχή σε εκείνον! Περάσαμε πολύ ωραία, οικογενειακά και έφαγα και εγώ τα πάντα!

Επειδή ξέρω πως αρκετές από εσάς θέλετε αποτοξίνωση μετά τις γιορτές δε θα σας αφήσω έτσι !!

Σας έχω το πιο απλό detox μυστικό μου το οποίο έχω στο ψυγείο όποτε νιώθω ότι χρειάζομαι ενυδάτωση αλλά και αποτοξίνωση!

Το αγαπημένο μου detox νερό! Πως το φτιάχνω; Πανεύκολα!

VOUROU DETOX

Σε μια μεγάλη κανάτα βάζω νερό και ρίχνω μέσα λεπτές φέτες από λεμόνι, πορτοκάλι, αγγούρι και λίγο τριμμένο ginger ! Το έχω στο ψυγείο και πίνω περίπου 4-5 ποτήρια την ημέρα ανάλογα και το πρόγραμμά μου! Επίσης , όταν αρχίζει και αδειάζει η κανάτα δεν πετάω αμέσως το περιεχόμενο αλλά ξαναγεμίζω απλά με νερό. Μπορείτε να κρατήσετε τα φρούτα και το αγγουράκι για 2-3 μέρες γιατί συνεχίζουν και βγάζουν στο νερό που προσθέτετε τη γεύση και τις βιταμίνες τους!

Το πιο απλό detox «κόλπο» που δεν χρειάζεται ούτε χρόνο ούτε κόπο ούτε χρήματα! Με απλά υλικά που έχουμε στο σπίτι! Το πρώτο βήμα για ένα καθαρό ενυδατωμένο οργανισμό!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog οπού σας έχω ασκήσεις γυμναστικής για σύσφιξη και ενδυνάμωση που κάνω στις μαθήτριές μου στο MLPstudio !

Fit your life the easy way !


Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου Instagram: maria_louiza_real και facebook: maria louiza vourou


Διάβασε και αυτό:

Green Detox Smoothie: Το απόλυτο ρόφημα για να ξεφουσκώσεις και να καταπολεμήσεις την κατακράτηση