Here I come! Η απόλυτη detox συνταγή για σένα που χθες έφαγες αρκετά

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Here I come! Η απόλυτη detox συνταγή για σένα που χθες έφαγες αρκετά

Τι μπορείς να φας σήμερα για να ξεφουσκώσεις μετά το φαγοπότι της Τσικνοπέμπτης. 

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Καλό μήνας σε όλες!

Τσικνοπέμπτη ήταν αυτή και πέρασε! Στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς από όπου και αν περνούσες στους δρόμους παντού μύριζαν σούβλες και κρεατικά! Εγώ το τσίκνισα στο σπίτι όπου ο καλός αντρούλης μου (να ναι καλά ο άνθρωπος) μου ετοίμασε burger στην ψησταριά μας και πατάτες φούρνου! Ευτυχώς γιατί γύρισα από τα μαθήματα πιλάτες στο στούντιό μου και είχα τρελή πείνα!! Ήπιαμε και τις μπυρίτσες μας και όλα τέλεια!

Ο μπέμπης κοιμόταν και απολαύσαμε 2 ώρες ηρεμίας πριν πάω για ύπνο γρήγορα γιατί τώρα που βγάζουμε δοντάκια δεν κοιμόμαστε! Όμως σήμερα είναι Παρασκευή , ξημέρωσε μια άλλη ημέρα και είναι και η πρώτη μέρα Μαρτίου όπου παίρνουμε αποφάσεις και κάνουμε αλλαγές Να το πω πιο απλά : θέλουμε κάτι ελαφρύ να φάμε γιατί χθες φάγαμε τα πάντα! Θέλουμε detox συνταγουλές από τη Μαρία Λουίζα !

Πολλά τα μηνύματά σας γι’ αυτό και εγώ σας έχω μια αγαπημένη detox σούπα για να «ξεφουσκώσετε» μετά το χθεσινό φαγητό!

Θα χρειαστείτε : 2 γλυκοπατάτες, 2-3 καρότα και μια κούπα kale ! Το kale είναι ένα είδος μαρουλιού με πολύ βιταμίνη c και αντιοξειδωτικά , εγώ το καταναλώνω συνέχεια και το βάζω και σε smoothies!

Παίρνουμε την κατσαρόλα μας, βάζουμε νερό και λίγο αλάτι και ρίχνουμε τα λαχανικά μας! Τα αφήνουμε να βράσουν καλά και μετά με ένα ραβδομπλέντερ ή μίξερ τα πολτοποιούμε να γίνουν βελουτέ!

Σερβίρουμε σε μπολάκι και ρίχνουμε πιπέρι, κουρκουμά και τζίντζερ να πάρει γεύση αλλά και να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση! Ειδικά ο κουρκουμάς σε συνδυασμό με το πιπέρι απορροφάται καλύτερα από τον οργανισμό!

SOUP DETOX MLVLOG

Εύκολα συνταγή αποτοξινωτική που θα σας αρέσει πολύ! Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε ένα δυο μικρά παξιμάδια ολίκης άλεσης!

Καλή σας απόλαυση!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way!

ΥΓ . Επίσης καταναλώνουμε αρκετό νερό σήμερα για να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να αποτοξινωθεί!

Υ.Γ2 Περιμένω τα μηνύματά σας στο instagram: maria_louiza_real και facebook: maria louiza vourou