Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα 3 μπικίνι που φοράει στο repeat αυτό το καλοκαίρι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα 3 μπικίνι που φοράει στο repeat αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαιρινό look της Κατερίνας Παπουτσάκη έχει γίνει το αγαπημένο του ελληνικού Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι βαρεθήκαμε κάπως το δήθεν και το fake του Instagram. Και αυτός είναι ένας λόγος που το προφίλ της Κατερίνας Παπουτσάκη έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα των followers, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και αυτό γιατί η αγαπημένη ηθοποιός, που πρόσφατα άρχισε να ασχολείται και με το τραγούδι κυκλοφορώντας το δικό της δίσκο, ανεβάζει όλες της τις φωτογραφίες χωρίς ρετούς και φίλτρα και αυτό είναι κάτι που έχει εκτιμήσει πολύ το κοινό. Ακομπλεξάριστη, χαλαρή και πάντα στυλάτη η Κατερίνα μας μεταφέρει στις διακοπές της στην Κρήτη, όπου το ένα της beach look είναι καλύτερο από το άλλο.

https://www.instagram.com/p/Cv8Kfc3oyG0/

Τα μπικίνι είναι τα αγαπημένα της μαγιό φυσικά και μας έχει δώσει όση έμπνευση χρειαζόμαστε μέσα από τις φωτογραφίες της από την πανέμορφη Κρήτη, όπου ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και με χαλαρή διάθεση. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε και τα τρία σχέδια που φοράει στο repeat φέτος το καλοκαίρι.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μπλε είναι το αγαπημένο της χρώμα μαγιό -3 σχέδια για να το φορέσεις και εσύ

https://www.instagram.com/p/CvZ_xzjo-3E/

Τα 3 μπικίνι που φοράει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τριγωνάκι: Το κλασικό είναι πάντα το καλύτερο. Και αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Κατερίνας που φοράει κατά κύριο λόγο μπικίνι τριγωνάκι. Κάνει ωστοσό μια έξυπνη παραλλαγή, φορώντας άλλο χρώμα στο top της και άλλο στο bottom. Όπως στην παρακάτω φωτογραφία, που συνδύασε το μαύρο με ένα ασπρόμαυρο print.

katerina_papoutsaki-(3).jpg

Photo: Instagram/@katerina_papoutsaki

Cut outs: Είναι λίγο πιο τολμηρό ένα τέτοιο στυλ μπικίνι σίγουρα, αλλά αν βρεις ένα σχέδιο σαν αυτό της Κατερίνας, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το μπλε μπικίνι της έχει όλα τα σωστά στοιχεία. Ένα sexy άνοιγμα στο στήθος και δύο straps που δένουν πίσω στην πλάτη ολοκληρώνουν το ανατρεπτικό σχέδιο του συγκεκριμένου top. Σημείωσε, επίσης, ότι και οι κρίκοι που έχει το μαγιό αυτό είναι μεγάλη τάση.

katerina_papoutsaki-(1).jpg

Photo: Instagram/@katerina_papoutsaki

One shoulder: Μπικίνι με έναν ώμο, αλλά λίγο διαφορετικό θα έλεγα. Εξάλλου η Κατερίνα Παπουτσάκη αγαπά τα ιδιαίτερα items. Σε έντονο πράσινο το συγκεκριμένο μπικίνι έχει σλιπάκι με ψηλή μέση που το κάνει αυτόματα πιο σικάτο. Ενώ το τοπάκι του με το strap στον ώμο είναι λίγο πιο ενδιαφέρον από ένα απλό one shoulder piece.

katerina_papoutsaki-(2).jpg

Photo: Instagram/@katerina_papoutsaki