Τα τέσσερα λάθη που πρέπει να αποφύγεις σε αυτή τη Black Friday -Ποτέ ξανά!

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα τέσσερα λάθη που πρέπει να αποφύγεις σε αυτή τη Black Friday -Ποτέ ξανά!

Λίγο πριν τη μεγάλη μέρα του shopping σημείωσε αυτές τις τέσσερις συμβουλές.

Γιατί θεωρούμε το shopping τόσο επικίνδυνο; Γιατί γυναίκες και άνδρες ξεφεύγουμε σχεδόν πάντα στο budget και τα items που είχαμε πει ότι θα αγοράσουμε; Μα γιατί τα ψώνια συνδέονται με την ψυχολογία μας. Δεν είμαι ειδικός, αλλά μέσα από τις λίγες έρευνες και μελέτες που έχω διαβάσει έχω κάπως κατανοήσει τη λειτουργία του καταναλωτισμού. Kαι κάπου εκεί κάπως αρχίζει να χάνεται κάπως η μαγεία.

blackfriday_mistakes-(7).jpg

Σήμερα, λοιπόν, που βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τη μεγάλη μέρα των εκπτώσεων της χρονιάς, aka τη Black Friday, είμαι εδώ για να σου δώσω τέσσερις απλές συμβουλές και να σου θυμίσω τέσσερα λαθάκια που συνηθίζεις να κάνεις και να καταλήγεις πάλι με το λάθος εκείνο πουλόβερ, το οποίο τελικά δεν ήταν αυτό που έψαχνες. Λάθη τέλος!

blackfriday_mistakes-(1).jpg

Αυτά είναι τα 5 items που αξίζουν μια θέση στις αγορές της φετινής Black Friday

Τα 4 λάθη που κάνεις στο repeat στη Black Friday. Not anymore!

Βγαίνεις για ψώνια χωρίς λίστα: Και δεν αναφέρομαι σε μια λίστα, που έχεις κάνει με χαρτί και μολύβι, σαν αυτή του super market προφανώς, αλλά στο να έχεις καταλήξει στην πραγματικότητα στο τι ψάχνεις. Τι λείπει από τη ντουλάπα σου; Τι είναι αυτό που θα χρειαστείς τους επόμενους μήνες; Ποιο είναι το σωστό χρώμα για σένα, που θα κάνει matching με τα υπόλοιπα ρούχα σου; Αν έχεις απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις πριν ξεκινήσεις το shopping μαραθώνιο, τότε δεν κινδυνεύεις.

blackfriday_mistakes-(5).jpg

Δεν έχεις κάνει έρευνα αγοράς: H Black Friday είναι στην ουσία μία μέρα, αλλά τα περισσότερα αγαπημένα μας brands έχουν ανακοινώσει ή ακόμη και εφαρμόσει τις προσφορές τους μέσα στην εβδομάδα. Οπότε μπορείς από πριν να ρίξεις μια ματιά και να εντοπίσεις κάποια items που σε ενδιαφέρουν. Γιατί μέσα σε μία και μοναδική μέρα δεν θα μπορέσεις να βρεις και να τα δοκιμάσεις όλα.

blackfriday_mistakes-(3).jpg

Δεν είπαμε όχι fast fashion;: Η ουσία της Black Friday είναι να βρεις ένα item σε καλή ποιότητα σε μία τιμή ευκαιρίας. Να κάνεις δηλαδή μια αγορά-επένδυση, που θα ενισχύσει την αγορά αλλά και το στυλ σου. Οπότε μην μπεις για χιλιοστή φορά στα γνωστά fast fashion πολυκαταστήματα για να δεις τα ίδια και τα ίδια. Θα τα ξαναβρείς τον Ιανουάριο, πίστεψέ με.

blackfriday_mistakes-(2).jpg

Μην αγοράσεις κάτι επειδή είναι πολύ φθηνό: Βασικά μην το αγοράσεις μόνο για αυτό. Γιατί δεν είμαστε λίγες όσες έχουμε την τάση να παίρνουμε κάτι που δεν είναι του γούστου μας ή του στυλ μας μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ φθηνό. Σημασία δεν έχει η τιμή, αλλά το αν πραγματικά το χρειάζεσαι. Πίστεψέ με.

blackfriday_mistakes-(4).jpg