Μπήκε η άνοιξη, βγήκαν οι μαρινιέρες: Η Λένα Δροσάκη τη συνδύασε με mini φούστα και flats

Μπήκε η άνοιξη, βγήκαν οι μαρινιέρες: Η Λένα Δροσάκη τη συνδύασε με mini φούστα και flats

Ένα look αλά γαλλικά από τη Λένα Δροσάκη με το πιπο διαχρονικό top.

Μία γυναίκα λαμπερή, με χιούμορ, ταλέντο και χαρακτήρα που όλες θαυμάζουμε. Η Λένα Δροσάκη είναι φέτος πιο δυναμικά στα τηλεοπτικά πράγματα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, «Ο Πρώτος Από Εμάς», που έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού με μια παρέα, η οποία μας θυμίζει λίγο-πολύ τη δική μας παρέα και όλα εκείνα τα περιστατικά της ζωής μας. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για τη Λένα Δροσάκη, που φροντίζει να απολαμβάνει τις μικρές στιγμές χαράς και χαλάρωσης με τους αγαπημένους τους και συχνά ανεβάζει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Βρήκαμε το sophisticated κοστούμι της Μαρίας Ηλιάκη -Το slouchy στυλ της πάει πολύ

https://www.instagram.com/p/C2fQ1G2IOqg/
1709882874789-585025751-lena-drosaki-(2).jpg

Η Λένα φαίνεται να βρίσκει λίγο χρόνο μέσα στην καθημερινότητά της για να κάνει μικρές αποδράσεις στη φύση, είτε μιλάμε για βουνό είτε για τη θάλασσα. Εχθές ανέβασε μία φωτογραφία της με φόντο ένα ταβερνάκι δίπλα στο κύμα, από αυτά που όλοι αναζητούμε όταν ανοίξει ο καιρός, και συμπλήρωσε την ανάρτηση με μια λεζάντα αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη, που σαν χθες συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από το θάνατό της.

Λένα Δροσάκη: Μας έδειξε πώς να φορέσουμε τη μαρινιέρα την άνοιξη.

Το french chic είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στυλ που ακολουθούμε πιστά οι γυναίκες. Οι Γαλλίδες είναι το αιώνιο πρότυπο της κομψότητας και την ίδια άποψη φαίνεται ότι έχει και η Λένα Δροσάκη, που προσθέτει συχνά frech style πινελιές στα σύνολά της. Αυτό έκανε και στην τελευταία της εμφάνιση για μια χαλαρή βόλτα στη θάλασσα, όπου συνδύασε τέλεια τη μαρινιέρα, ένα αγαπημένο item των Γαλλίδων. Η Λένα προτίμησε ένα μπλουζάκι με blue navy βάση και λευκές ρίγες. Αλλά ο τρόπος που το συνδύασε ήταν αυτός που το απογείωσε.

Emma Stone: Η απόλυτη πρωταγωνίστρια των φετινών Oscars -Τελικά θα ντυθεί και πάλι Bella Baxter;

https://www.instagram.com/p/C4K51EyIckg/

Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε το απόλυτο preppy chic look με μια mini φούστα σε κλασική γραμμή, μαύρο καλσόν, μαύρα chunky loafers με αγκράφα και χοντρές λευκές αθλητικές κάλτσες που έκαναν τη διαφορά. Αυτές μαζί με το σκουφάκι της που έκαναν πιο cool το όλο σύνολο και μας μετέφεραν στο χαλαρό vibe της μέρας της.

Shop the look: