Η Kate Middleton επιστρέφει στα πανάκριβα looks της με ένα κομψό ταγιέρ κατευθείαν από την πασαρέλα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Middleton επιστρέφει στα πανάκριβα looks της με ένα κομψό ταγιέρ κατευθείαν από την πασαρέλα

(AP Photo/Frank Augstein)

Η Kate Middleton εμφανίστηκε με ένα elegant ταγιέρ του οίκου Erdem κατευθείαν από το τελευταίο τους show και ένας αέρας παλιάς αριστοκρατίας φύσηξε στο Λονδίνο.

Η Kate Middleton είναι η πιο elegant παρουσία των British royals. Αυτό είναι κάτι που η κοινότητα της μόδας παραδέχεται ομόφωνα, είτε είσαι πιστός θαυμαστής της νέας πριγκίπισσας της Ουαλίας, είτε ψήφισες υπέρ της Meghan Markle στο Megxit. Και αυτό γιατί η Kate και η ομάδα που επιμελείται το styling της πριγκίπισσας φυσικά, πιάνουν πάντα τον παλμό των πραγμάτων. Δεν θα δεις δηλαδή ποτέ την Kate Middleton με ένα σύνολο παρωχημένο και ακατάλληλο για την περίσταση του, αλλά αντίθετα τις περισσότερες φορές η princess Kate θα κάνει και μία δήλωση μέσα από την εμφάνιση της.

Αυτή τη φορά η Kate Middleton βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο των fashion experts στο πλευρό του πρίγκιπα William για την ετήσια λειτουργία της Κοινωπολιτείας στο Westminster Abbey. Μία μεγάλη ημέρα για τη βασιλική οικογένεια, καθώς όλα τα μέλη της βρέθηκαν και πάλι μαζί για να τιμήσουν το θεσμό με την παρουσία τους. Ανάμεσα τους φυσικά και το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας. Εκεί η Kate φρόντισε να εμφανιστεί με ένα υπέροχο ταγιέρ στο navy blue απόχρωση από τον οίκο Erdem, που μας ξύπνησε αναμνήσεις του old royalty style και είχε κάτι από την παράδοση της Βρετανίας.

Britain Commonwealth Day

(AP Photo/Frank Augstein)

Η Μαρία Ολυμπία με ανατρεπτικό look και mini φόρεμα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Το blue royal ταγιέρ της Kate Middleton ήταν η επιτομή της κομψότητας.

Γενικά, η πριγκίπισσα Kate έχει κάποιους συγκεκριμένους σχεδιαστές που προτιμά για τις επίσημες εμφανίσεις της, όπως ο Alexander McQueen, η Emilia Wickstead και η Alessandra Rich. Ανάμεσα τους περιλαμβάνεται και ο Erdem Moralıoğlu, ένας σχεδιαστής που έχει καταφέρει να ταυτιστεί με το british style. Η νέα του SS23 συλλογή είχε μάλιστα πολλές αναφορές στη βικτωριανή εποχή, αναπαριστώντας τις floral ταπετσαρίες πάνω στα chic tailored items της collection του.

Britain Commonwealth Day

(AP Photo/Frank Augstein)

Έτσι η Kate επέλεξε ένα blue navy ταγιέρ, με midi φούστα που καταλήγει σε ανάλαφρα λούκια και ένα ασορτί σακάκι σε στυλ peplum. H ίδια το συνδύασε με ασορτί pointy γόβες σε suede δέρμα Gianvito Rossi, μπλε σκούρα γάντια και ένα καπέλο σε μπλε βελούδο με φιόγκο από τη μία πλευρά του κεφαλιού. Το μπλε, suede clutch από το brand Emmy London ολοκλήρωσε ιδανικά το look.

Britain Commonwealth Day

(Jordan Pettitt/Pool via AP)