Τα γυρίσματα του And Just Like That 3 ξεκίνησαν -Τελικά μας αρέσει η νέα Carrie και τα looks της;

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα γυρίσματα του And Just Like That 3 ξεκίνησαν -Τελικά μας αρέσει η νέα Carrie και τα looks της;

Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στα πλατό και φέρνει και πάλι σχόλια για τα looks της.

Το να είσαι θέμα συζήτησης για το στυλ σου μετά από τόσα χρόνια παρουσίας είναι σαφώς μία μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για την Sarah Jessica Parker που εδώ και δύο σεζόν ξαναβλέπουμε στη μεγάλη οθόνη ως Carrie Bradshaw να ανοίγει έναν νέο κύκλο στη ζωή της αμέσως μετά το θάνατο του Mr Big. Και κάπως έτσο φτάσαμε στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του And Just Like That με τους δρόμους της Νέας Υόρκης να γίνονται και πάλι το πλατό της θρυλικής σειράς. Η Sarah Jessica Parker όμως ως συνήθως έγινε για άλλη μια φορά θέμα συζήτησης αμέσως μόλις είδαμε τις πρώτες εμφανίσεις του τηλεοπτικού της χαρακτήρα.

Οδηγός αγοράς: Το σεμιζιέ είναι το διαχρονικό φόρεμα που ανήκει στη wish list του μήνα

https://www.instagram.com/p/C6y67ZILsSx/

Το πρώτο street style της Carrie ήταν αφιερωμένο στα pastels με μία vintage Ralph Lauren φούστα, μία vintage ρομαντική μπλούζα Saint Laurent, γόβες από την Aquazzura και μία ιδιαίτερα τσάντα του οίκου Gucci με glam λεπτομέρειες. Το πρώτο look ενθουσίασε το κοινό, που ήταν σαν να ξαναβλέπει το θρυλικό outfit με την tutu φούστα των τίτλων του Sex And The City στην Carrie απλώς σε μια διαφορετική εκδοχή που ταιριάζει τέλεια με την ηλικία της. Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν εξίσου λαμπερή με την Carrie-καρικατούρα να επιστρέφει. Το ίδιο και τα αρνητικά σχόλια.

SARAH_JESSICA_PARKER-(1).jpg

And Just Like That... ψάχνουμε και πάλι την παλιά Carrie!

Φυσικά και δεν θα μπορούσαμε ποτέ -δυστυχώς- να ξαναδούμε την Carrie όπως ήταν στα 00s. Από τη στιγμή μάλιστα που λείπει η Patricia Fields από την ομάδα του styling, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι το ίδιο. Αλλά η εξέλιξη μάλλοον απέχει πολύ από τις προσδοκίες μας. Το look της Sarah Jessica Parker με το vintage Ossie Clark φόρεμα, τα τσόκαρα Scholl και το τεράστιο καπέλο δια χειρός Maryam Keyhani έκανε το internet να παραμιλήσει -με την αρνητική πάντα έννοια.

SARAH_JESSICA_PARKER-(2).jpg
https://www.instagram.com/reel/C7O9iY-RZCk/

Για να είμαστε ξεκάθαροι δεν είναι η εικόνα της πενηντάρας Parker που σοκάρει τον κόσμο της μόδας, όπως συχνά έχει κατηγορηθεί. Είναι αντικειμενικά τα super φλύαρα σύνολά της αυτά που έχουν δημιουργήσει όλη αυτή την περίεργη εικόνα ενός ρόλο που δεν έχει ξεχάσει παντελώς το ποιος είναι. Όχι δεν πιστεύουμε ότι η Carrie θα φόραγε αυτό το καπέλο, ούτε όλα αυτά τα granny style ρούχα, που την κάνουν να δείχνει πολύ μεγαλύτερη.

SARAH_JESSICA_PARKER-(4).jpg

Παρόλα αυτά η ομάδα της φαίνεται να επιμένει στηυν προσπάθεια επιστρατεύοντας κορυφαίους σχεδιαστές, όπως η Simone Rocha, προκειμένου να ανακλύψουν τα νέα σύνολα της Carrie. Φυσικά και το Nude Tulle Puff Sleeve Multi Pocket Parka και το ασορτί φόρεμα της SS24 συλλογής της είναι ένα εξαιρετικό piece που ξεχώρισε στα catwalks, αλλά είναι αυτή η Carrie; Προς το παρόν θα απαντήσω όχι και θα περιμένω τα επόμενα outfits.

https://www.instagram.com/p/C7RcaDHC17Z/

Φούξια κοστούμι: Η τέλεια επιλογή για βάφτιση -Η Ζέτα Μακρυπούλια το φόρεσε με fluo πέδιλα

SARAH_JESSICA_PARKER-(3).jpg