Not to be missed - Τα 5 beauty trends που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Μαρία Ροδίτη
Not to be missed - Τα 5 beauty trends που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Η μετά-covid εποχή θέλει bold χείλη και μάτια, sexy χτενίσματα και βελούδινη επιδερμίδα.

Υπέροχα shows, αίγλη και λάμψη, εντυπωσιακά street style looks… Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 είχε όλα εκείνα που μας έλειψαν αυτά τα 2 δύσκολα χρόνια της πανδημίας του κορονοϊού.

Είχε, φυσικά, και υπέροχα – άλλα πιο διακριτικά, άλλα πιο bold- beauty looks, τα οποία αξίζει να έχεις κατά νου και να δοκιμάσεις… όχι του χρόνου τον χειμώνα, αλλά και από φέτος!

floating lashes

Floating lashes: Το πιο minimal trend στις βλεφαρίδες ήρθε για να μείνει – Πώς θα το υιοθετήσεις

Versace & Gucci λένε «ναι» στο sexiness

Αρκετά περιορίστηκες το 2020 και το 2021… Πόσες αλογοουρές και πόση BB cream με μάσκαρα να φορέσεις; Τον επόμενο χειμώνα οι Ιταλικοί Οίκοι Μόδας προστάζουν να βγάλεις όλη τη sexy διάθεσή σου προς τα έξω.

https://www.instagram.com/p/CahTYA-KoxD

Versace και Gucci σού λένε, λοιπόν, να πεις «ναι» σε σκούρα μαύρα μάτια και σε bold χείλη. Κι όταν λέμε bold χείλη δεν εννοούμε μόνο τα κόκκινα. Μη φοβηθείς να επενδύσεις σε πολύ σκούρα κραγιόν (aka δαμασκηνί ή μαύρα) κάνοντας έτσι statement μόνο με ένα beauty item. Μη διστάσεις, επίσης, να φορέσεις μεταλλικές σκιές στα μάτια. Πώς αλλιώς θα ολοκληρώσεις, άλλωστε, τα party looks σου;

Το velvet skin δεν φεύγει ποτέ από το προσκήνιο

Και για να… αντισταθμιστούν αυτά τα πιο gothic beauty looks, μερικοί Οίκοι Μόδας αποφάσισαν να εστιάσουν στην αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Στην Prada, η Pat McGrath δημιούργησε μια σχεδόν σουρεαλιστική λάμψη με highlighter που φωτίζει τα ζυγωματικά και τον φιόγκο του Cupid (aka κέντρο των χειλιών).


Από την άλλη, Οίκοι όπως Ports 1961 και Roberto Cavalli, διάλεξαν φρέσκα πρόσωπα με σχεδόν βελούδινη επιδερμίδα για να απογειώσουν το velvet skin trend!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ