Τα 5 κορυφαία sites ενοικίασης ρούχων για να βρεις το νέο σου designer φόρεμα για τις γιορτές

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 κορυφαία sites ενοικίασης ρούχων για να βρεις το νέο σου designer φόρεμα για τις γιορτές
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Aκόμη και η Kate Middleton νοικιάζει τα ρούχα της, εσύ ακόμη να μπεις στο παιχνίδι της rental fashion;

Το rental fashion, δηλαδή η μόδα προς ενοικίαση στα ελληνικά, είναι το νέο φαινόμενο στο shopping. Και μιλάμε λίγο-πολύ για αυτό που κατάλαβες. Μεγάλα online stores σαν τα γνωστά sites όλων των αγαπημένων σου brands, όπου ψωνίζεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μπαίνεις στη σελίδα τους, βρίσκεις το item και το νούμερο, που σου ταιριάζει, και πληρώνεις το αντίτιμο για ένα ρούχο, παπούτσι ή αξεσουάρ, που θα χρειαστεί να επιστρέψεις μέσα σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, που έχει συμφωνηθεί με το κατάστημα. Φυσικά, όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις για το κάθε πελάτη σε σχέση με την καθαριότητα και τη συντήρηση των ρούχων σε καλή κατάσταση, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλες μας designer pieces σε πολύ χαμηλές τιμές.

rental_fashion-(3).jpg

Να σου πω ότι το rental fashion είναι πλέον τόσο γνωστό στο εξωτερικό, που ακόμη και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, φόρεσε ένα νοικιασμένο φόρεμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Αμερική μαζί με τον πρίγκιπα Williams. Μιλάμε για το πράσινο, off shoulder φόρεμα του Solace London, που η Kate νοίκιασε για £74 τη βραδιά. Όχι και άσχημα, έτσι; Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 5 καλύτερα online rental stores, για να νοικιάσεις το φετινό party dress των γιορτών. Go sustainable, be stylish!

Οδηγός αγοράς: Τα 10 πιο ιδιαίτερα γούρια για να είναι το 2023 γεμάτο τύχη και στυλ

Τα 5 κορυφαία sites ενοικίασης ρούχων για να βρεις το επόμενο x-mas dress των ονείρων σου με ελάχιστο budget.

MY WARDROBE HQ: Η Sacha Newall δημιούργησε το συγκεκριμένο site με σκοπό αρχικά την ενοικίαση των ρούχων από κορυφαίους οίκους, αν και έχεις επίσης τη δυνατότητα να αγοράσεις και κάποιες items, απευθείας από τους ιδιοκτήτες τους. Το 2021 ανακοινώθηκε και η επίσημη συνεργασία τους με τον οίκο Burberry.

https://www.instagram.com/p/ClMDGWMN7ff

HURR: Όλοι ψωνίζουν από το Hurr! Ακόμη και η Kate Middleton. Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε το 2018 από τη Victoria Prew και διαθέτει, επίσης, και μία πλούσια συλλογή σε αξεσουάρ. Το Hurr διαθέτει δικό του stock, ενώ παράλληλα μπορείς να νοικιάσεις κάτι και από τα εγγεγραμμένα μέλη του.

rental_fashion-(6).jpg

RENT THE RUNWAY: Είναι το go to κατάστημα ενοικίασης, που χρειάζεσαι για τις βραδινές σου εμφανίσεις και τα parties των γιορτών. Οι τιμές των φορεμάτων του ξεκινούν από τα 30€ για τέσσερις μέρες. Η ίδια η εταιρία φροντίχει, επίσης, και για το στεγνό καθάρισμα. Οι σχεδιαστές που θα βρεις στις κατηγορίες του είναι οι Tibi, Rejina Pyo, Club Monaco, Tory Burch, Reformation, Jason Wu, και πολλοί ακόμη.

rental_fashion-(7).jpg

NUULY: Εδώ μπορείς να βρεις και κάποια πιο casual επώνυμα ρούχα, που νοικιάζεις με το μήνα. Η εταιρία φροντίζει για την καθαριότητα και την επισκευή τυχόν φθορών στα ρούχα, τα οποία μπορείς τελικά να αγοράσεις αν θέλεις, με μεγάλη έκπτωση. Win-win situation.

https://www.instagram.com/p/CmKq9P_JJZz

BY ROTATION: H Eshita Kabra-Davies αποφάσισε το 2019 να δημιουργήσει μία rental πλατφόρμα, που θα επικεντρώνεται στην έννοια του community, δηλαδή της κοινότητας. Έτσι, δημιουργήθηκε το By Rotation App, που το κάθε μέλος μπορεί να ακολουθεί όποιον από τους renters θεωρεί κοντά στο στυλ του. Πανέξυπνο και εντελώς σύγχρονο, έχει τεράστιο κοινό και πολλές διάσημες followers.

rental_fashion-(8).jpg