Άσπρο τζιν: Το παντελόνι που ανυπομονούμε να φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Άσπρο τζιν: Το παντελόνι που ανυπομονούμε να φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Το λευκό παντελόνι και του φετινού καλοκαιριού θα είναι τζιν.

Το λευκό τζιν είναι σίγουρα ένα από τα hero pieces της ντουλάπας μας. Προσωπικά δεν το αποχωρίζομαι όλο το χρόνο. Δηαλδή για εμένα δεν χρειάζεται να έρθει καμία άνοιξη ή καλοκαίρι για να φορέσω ξανά το λευκό μου παντελόνι. Αλλά όχι οποιοδήποτε λευκό παντελόνι, αλλά το άσπρο τζιν μου. Αν ξεπεράσεις όλα αυτά τα κλισέ, που σε κάνουν σκεπτική απέναντι στο λευκό σαν χρώμα γενικότερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τότε θα ανοίξει για εσένα ένα νέο, μεγάλο κομμάτι στο styling. Αλλά ας αφήσουμε για λίγο τα του χειμώνα, αφού μπήκαμε για τα καλά στην άνοιξη και συνεχίζουμε προς το καλοκαίρι. Οπότε ανυπομονούμε για τα νέα μας white denim looks.

H Jennifer Lopez βρήκε την καλύτερη εναλλακτική στο maxi φόρεμα με ένα crop μπλουζάκι

white_denim-(6).jpg

Τα λευκά τζιν παντελόνια που ανυπομονούμε να φορέσουμε.

Σίγουρα θα έχεις ένα άσπρο τζιν στη συλλογή σου. Το γνωστό ίσιο ή mom fitted denim pants. Είναι η πιο άνετη και safe επιλογή. Εγώ θα σου πω ότι για την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή σεζόν του 2023 θα χρειαστείς παραπάνω από ένα άσπρα τζιν παντελόνια. Ας ξεκινήσουμε από τα wide leg denims, που μας αρέσουν στις baggy εκδοχές τους και θέλουμε να έχουν αυτό τον cool χαρακτήρα των 00s, που συνεχίζει να σαρώνει τις πιο επίκαιρες τάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα cargo λευκά denims, που θα βλέπεις παντού στο street style τους επόμενους μήνες.

white_denim-(5).jpg

Γενικά, ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο τα σκισίματα και τα perforated -aka διάτρητα- σχέδια, αλλά όχι αυτά που θυμάσαι από τα νιάτα σου, αν ανήκεις στο δικό μας ηλικιακό group. Μεγάλα cut outs με sexy attitude αλλά και μικρά γεωμετρικά σκισίματα σε ολόκληρη την επιφάνεια είναι τα δικά μας αγαπημένα styles, αν θέλεις να βάλεις τη συλλογή σου ένα τέτοιο σχέδιο. Το styling την άνοιξη με ένα λευκό τζιν είναι ένα πολύ ευρύ πεδίο με κάθε απόχρωση να μπορεί να παίξει συμπληρωματικά, ενώ τα prints οριακά επιβάλλονται. Και αφού έμαθες για τα πιο ενημερωμένα σχέδια σε λευκό παντελόνι, δες και πώς θα τα φορέσεις στην παρακάτω gallery.

white_denim-(11).jpg

Το street style μας δίνει την απαραίτητη έμπνευση: