15 σύνολα από το street style για να φορέσεις το Δεκέμβριο -Layering και πάλι layering!

Ναταλία Κατσακιώρη
15 σύνολα από το street style για να φορέσεις το Δεκέμβριο -Layering και πάλι layering!
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Καλωσορίζουμε τον μήνα των γιορτών με 15 inspiring looks.

Είναι και επίσημα ο πιο λαμπερός μήνας του χρόνου! Γιατί υπάρχουμε και εμείς, οι λάτρεις του χειμώνα, που δεν μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι αλλά για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Και δεν ντρεπόμαστε πια! Οπότε είμαστε χαρούμενοι που μπήκε ο Δεκέμβριος και σκοπεύουμε να τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο και να κάνουμε το κατάλληλο styling που θα μας ανεβάσει τη διάθεση και θα μας ανανεώσει λίγο. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ακόμη ευχαριστηθεί το χειμερινό styling έτσι όπως του πρέπει.

streetstyle-(10).jpg

Χρυσός κανόνας και χρυσή τομή δεν υπάρχει πουθενά, και ειδικά όταν μιλάμε για μόδα. Μία καλλιτεχνική έκφραση τόσο ελεύθερη και δημιουργική, που αντλεί ακριβώς από αυτή την ελευθερία τη δύναμή της. Φυσικά και μπορείς πάντα και παντού να φορέσεις το οτιδήποτε, αλλά είναι και οι εποχές και οι αντικειμενικές συνθήκες που μας δεσμεύουν κατά καιρούς. Οπότε πρώτος μήνας του χειμώνα και εγώ θα σου μιλήσω λίγο για το layering, που κάπως το είχαμε ξεχάσει τον τελευταίο καιρό. Το να τοποθετείς και να συνδυάζεις τα ρούχα σου σε διαφορετικά στρώματα είναι ένα μεγάλο ταλέντο, και μην με θεωρήσεις υπερβολική.

Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου τώρα έχεις έναν καλό λόγο να βγεις για shopping

London-str-F23-0960.jpg

Γιατί το layering απαιτεί το να ξέρεις πολύ καλά αρχικά το σώμα σου και στη συνέχεια τους όγκους και πώς αυτοί λειτουργούν πάνω σε μια γυναικεία σιλουέτα. Δεν είναι όσο τρομακτικό ακούγεται και σίγουρα το κάνεις και εσύ ως ένα βαθμό. Τώρα, λοιπόν, το χειμώνα που μπορούμε να φορέσουμε αρκετά ρούχα το ένα πάνω από το άλλο, ήρθε η στιγμή να το απογειώσεις. Και το street style είναι όπως πάντα μία εύκολη λύση να πάρεις έμπνευση από τα αγαπημένα μας κορίτσια της μόδας.

https://www.instagram.com/p/CyEJgtBI3OB/

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο inspiring παρουσίες από τους δρόμους της πόλης και σου παρουσιάζουμε κάποια looks που μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Τα αξεσουάρ και τα χειμερινά statement παπούτσια όπως οι γόβες και οι μπότες μας θα τα απογειώσουν.

Τα 15 street style outfits που ξεχωρίσαμε για το Δεκέμβριο: