Αυτά είναι τα 5 shoe trends που θα φορέσουν αυτό το καλοκαίρι οι Παριζιάνες

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά είναι τα 5 shoe trends που θα φορέσουν αυτό το καλοκαίρι οι Παριζιάνες

Και είναι όλα flats ή με χαμηλό άνετο τακούνι.

Το κεφάλαιο παπούτσια δυσκολεύει πολύ είναι η αλήθεια με την έναρξη του καλοκαιριού. Γιατί η άνεση και το στυλ πρέπει προφανώς να συμπορευτούν και να κάνουν ένα ωραίο combo με τα summer looks μας.

Μαύρο φόρεμα + πέδιλα: Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε το τέλειο καλοκαιρινό ζευγάρι για όλες τις ώρες

https://www.instagram.com/p/C7MUf42iXZ0/

Η καλύτερη έμπνευση που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι το στυλ των Γαλλίδων, οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν στους δρόμους του Παρισιού με 5 shoes trends που θέλουμε να αντιγράψουμε. Είναι άνετα και chic συμπληρώνουν ιδανικά τα δροσερά σύνολα του καλοκαιριού. Εμείς τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω λίστα που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις το αγαπημένο σου.

https://www.instagram.com/p/CtlzydiI7E2/

Τα 5 shoe trends με αέρα french chic.

Τσόκαρα

Είναι μία αγαπημένη επιλογή για το 2024. Άνετα, bohemian, cool και με αυτή την retro διάθεση που θέλουμε για το καλοκαίρι μας. Ταιριάζουν πολύ με τα denims του καλοκαιριού και με τα αέρινα day φορέματα.

gallides_shoes_summer-(1).jpg

Grechian chic

Τα αρχαιοελληνικού τύπου σανδάλια με τα λουράκια είναι προφανώς η καλύτερη επιλογή για τις καλοκαιρινές μας all day βόλτες. Συγκρατούν πολύ καλά τα πόδια και γενικά τα προτιμάμε το καλοκαίρι, ακόμα και στα πρωινά looks του γραφείου.

gallides_shoes_summer-(5).jpg

Thong sandals

Από τα πιο sexy σχέδια στα παπούτσια του καλοκαιριού. Φυσικά, εδώ χρειαζόμαστε ένα πολύ φροντισμένο πεντικιούρ γιατί ένα τόσο minimal σχέδιο δεν μπορεί παρά να τραβάει όλη την προσοχή στα πόδια μας. Εννοείται ότι προτιμάμε ένα σχέδιο με λίγο τακούνι και όχι flats.

gallides_shoes_summer-(3).jpg

Ballet flats

Είναι ένα ζευγάρι που φοριέται όλο το χρόνο, αλλά φυσικά και οι καλοκαιρινές εκδοχές του είναι κάπως πιο ανάλαφρες. Στις συλλογές του αγαπημένου σου brand θα βρεις και κάποια πάνινα σχέδια ή ζευγάρια από καμβά, τα οποία μπορείς φυσικά να φορέσεις ακόμη και στη θάλασσα.

gallides_shoes_summer-(4).jpg

Αυτοί είναι οι 5 κορυφαίοι οίκοι μόδας που δεν φοράει ποτέ η Zendaya -Και μόλις αποκαλύφθηκε ο λόγος

Suede mules

Είναι μια επιλογή που θα αρέσει στα κορίτσια της πόλης, που θέλουν ένα κάπως πιο μαζεμένο ζευγάρι για την καθημερινότητά τους. Το suede και το καστόρι είναι τα πιο μαλακά υλικά που έρχονται να αντικαταστήσουν το matte δέρμα του χειμώνα και τα neutrals του πάνε πολύ.

gallides_shoes_summer-(2).jpg