Η Εριέττα Κούρκουλου συγκινεί: «Εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ»

Η Εριέττα Κούρκουλου συγκινεί: «Εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ»

Λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά, η Εριέττα Κούρκουλου δίνει μια συμβουλή στις γυναίκες που «παλεύουν» με την υπογονιμότητα. 

Από τη στιγμή που παντρεύτηκε με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, η Εριέττα Κούρκουλου δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Και μπορεί να μην ήταν εύκολος ο δρόμος μέχρι τη στιγμή που έμαθε πως κυοφορεί το μωρό της, όμως πλέον βρίσκεται μια ανάσα πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Η 28χρονη έχει μιλήσει ανοικτά για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στην οποία και υπεβλήθη ώστε να καταφέρει να μείνει έγκυος, και μάλιστα έχει σταθεί στο πλευρό γυναικών που προσπαθούν να αποκτήσουν μωράκι.

eriettakourkouloulatsi paidia

Η Εριέττα Κούρκουλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της - Το τραγούδι για τη μητρότητα που της αφιέρωσαν

Αυτήν τη φορά η Εριέττα Κούρκουλου έκανε ένα post στο Instagram στο οποίο ενθαρρύνει τις γυναίκες που έχουν προσπαθήσει να γίνουν μητέρες και ακόμη δεν τα έχουν καταφέρει να μην νιώθουν ενοχές για όσα αισθάνονται βλέπονται άλλες γυναίκες σε ενδιαφέρουσα.

Το post στήριξης της Εριέττας Κούρκουλου στις γυναίκες

«Εσύ, που τόσο καιρό παλεύεις με την υπογονιμότητα και θέλεις όσο τίποτα στον κόσμο να γίνεις μανούλα, είναι δυνατόν να μην χαίρεσαι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κολλητής σου, ή την όψη της όμορφης κοιλίτσας μιας γνωστής influencer που ακολουθείς στο instagram; Είναι δυνατόν, εσύ, να στεναχωριέσαι και να απογοητεύεσαι στο άκουσμα του θαύματος της δημιουργίας μίας νέας ζωής;

Είσαι κακός άνθρωπος… δεν εξηγείται αλλιώς! Σωστά; ΛΑΘΟΣ! Δεν είσαι κακός άνθρωπος! Είσαι απλά… άνθρωπος. Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι. Είναι απολύτως λογικό να αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι εσύ αυτή η γυναίκα… γιατί δεν είναι δική σου η ανακοίνωση αυτή;

Γιατί εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ - σωματικά και ψυχικά, ακόμα να επιβραβευθείς για τις θυσίες που έχεις κάνει;
Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι και να σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το αίσθημα της ενοχής!

Δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε αισθανθεί έτσι και όλες ντραπήκαμε να το παραδεχθούμε, ακόμα και στον ίδιο μας το εαυτό!
Αποδέξου τα συναισθήματά σου… μοιράσου τα! Οι άνθρωποι που σε αγαπούν, θα καταλάβουν.
Είμαστε μαζί σας!», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στο Instagram ποζάροντας με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.


https://www.instagram.com/p/CbKiXQ7sYHn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Εριέττα στέκεται στο πλευρό όλων εκείνων των γυναικών που έχουν κάνει πολλές προσπάθειες να τεκνοποιήσουν κι ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει, σε εκείνες που βλέπουν γύρω τους γυναίκες να ετοιμάζονται για το θαύμα της ζωής και πονούν αντί να χαίρονται, γιατί κι εκείνη μέχρι να καταφέρει τον στόχο της προσπάθησε πολύ.

Ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη

Τον Οκτώβριο του 2021 ποζάροντας πλάι στη θάλασσα και στην αγκαλιά του συζύγου της, Βύρωνα Βασιλειάδη, η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε στο Instagram την εγκυμοσύνη της.

Φορώντας ασπρόμαυρα αθλητικά σύνολα και οι δύο- με το T-shirt της Εριέττας να γράφει «New generation loading»- το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης.

https://www.instagram.com/p/CVIJUu1o8KH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό. Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά. Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό», είχε γράψει η Εριέττα Κούρκουλου τότε στο Instagram.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ