Βάλε τάξη στις αγορές για τα σχολικά όπως έβαλα κι εγώ (vid)

Βάλε τάξη στις αγορές για τα σχολικά όπως έβαλα κι εγώ (vid)

Σε λίγες ώρες το κουδούνι θα χτυπήσει!

 



Αν πω ότι δεν ανυπομονώ για το πρώτο κουδούνι θα πω ψέματα! Το κορίτσι μου μεγάλωσε! Ακόμη θυμάμαι τη φορά που έγραψα για την πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό, την πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο και την πρώτη φορά στο δημοτικό!

Τώρα πια, μπορώ να πω ότι έχω την πείρα και την εμπειρία μιας μαμάς που το παιδί της πάει στο σχολείο. Το άγχος δεν υπάρχει, έχει φύγει και αυτό γιατί φέτος το κορίτσι μου θα πάει στην Γ' δημοτικού!

Γ' δημοτικού! Το λέω και απίστευτο μου φαίνεται. Πού είναι εκείνες οι χρονιές που αγχωνόμουν για την πρώτη μέρα, για το αν θα τα καταφέρει, για το αν θα κάνει φίλους, αν θα διαβάζει... Πού είναι όλο εκείνο το άγχος για τα πρώτα σχολικά;

Φέτος, ήμουν αρκετά πιο προετοιμασμένη και τα έχω όλα έτοιμα! Τετράδια, στυλό, μολύβια, ξυλομπογιές, κασετίνα, τσάντα, μαρκαδόρους, παγούρι, φαγητοδοχείο και τσάντα φαγητού (μένει ολοήμερο) και όλα εκείνα που θα χρειαστεί.

Και όλα αυτά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα πήρα από τα Public! Για να βεβαιωθώ μάλιστα ότι είχε όλα όσα χρειαζόμουν, έψαξα μέσω της φωνητικής αναζήτησης στη σελίδα τους στο διαδίκτυο και αφού βρήκα ότι ήθελε η Νικόλ έφυγα για τα Public στο Τhe Mall.

Τι βρήκα και τι αγόρασα; Δείτε στο βίντεο και προετοιμάστε και εσείς τις σχολικές σας αγορές!