BMW Σειρά 1: Ένα αυτοκίνητο για όλη την οικογένεια

Δέσποινα Καμπούρη
BMW Σειρά 1: Ένα αυτοκίνητο για όλη την οικογένεια

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο χρόνο περνάς μέσα στο αυτοκίνητό σου καθημερινά; Έι! Σε σένα μιλάω, που είσαι μαμά, που εργάζεσαι, που κάνεις έναν σωρό δουλειές καθημερινά. Που γενικώς δίνεις αγώνα κάθε μέρα για να τα προλάβεις όλα αλλά και να τα κάνεις όλα σωστά. Σε νιώθω και σε καταλαβαίνω και ταυτίζομαι απόλυτα μαζί σου…

Μια μέρα προσπάθησα να υπολογίσω τα χιλιόμετρα που διανύω καθημερινά. Σπίτι - γραφείο, γραφείο - σπίτι, ενδιάμεσα εξωτερικά ραντεβού, συναντήσεις εκτός γραφείου και μετά μπαλέτα, τένις, σούπερ μάρκετ ή οτιδήποτε έκτακτο μπορεί να προκύψει. Είσαι έτοιμη; Σχεδόν 80 χιλιόμετρα κατά μέσο όρο… Κι αυτό γιατί είμαι από τις άτυχες που το σπίτι μου και το γραφείο βρίσκονται στα πιο απομακρυσμένα προάστια της Αττικής. Ε δε μπορεί να μην έχεις πετύχει ποτέ ένα από τα αγανακτισμένα μου stories στο Instagram τις μέρες που δεν κουνιέται φύλλο στον Κηφισό…

Κάπως έτσι, μοιραία, ο ποιοτικός χρόνος στη ζωή μας, μειώνεται σημαντικά. Όμως υπάρχει και ο τρόπος να δώσουμε ποιότητα, κι αυτός έχει να κάνει με την επιλογή του αυτοκινήτου μας.

IMG 8541

Πάντα πίστευα, ότι αυτή η επιλογή είναι πολύ σημαντική, αφού σε αυτή επενδύεις την καθημερινότητά σου, τη διάθεσή σου, το prestige σου, αλλά πάνω από όλα την ασφάλειά σου. Ειδικά όταν μέσα στο αυτοκίνητο μπαίνουν παιδιά. Κι αυτός είναι και ο λόγος που είμαι πολύ «ψείρας» στην επιλογή του οικογενειακού αυτοκινήτου.

Μία ακόμη τύχη στη δουλειά μου, είναι το γεγονός ότι έχω την ευκαιρία να κάνω test drive με τα πιο καλά αυτοκίνητα της αγοράς. Να τα οδηγήσω και να τα κρατήσω για κάποιες μέρες προκειμένου να δω την απόδοσή τους και φυσικά τα χαρακτηριστικά τους. Επουδενί δε θα έλεγα ότι είμαι car expert αλλά, μπορώ να τα αξιολογήσω με την γυναικεία μου πλευρά και πρόσφατα είχα την τύχη να δοκιμάσω τη νέα BMW Σειρά 1.

IMG 8528

Με συνοπτικές διαδικασίες, αυτό το πανέμορφο αυτοκίνητο βρέθηκε στα χέρια μου. Αμέσως ένιωσα μία ανανέωση και φυσικά τα πολλά χιλιόμετρα που διανύω καθημερινά, μου φάνηκαν «εύκολα» και διασκεδαστικά. Κάποιες μέρες δε, καθυστερούσα επίτηδες να φτάσω στον προορισμό μου για να ευχαριστηθώ περισσότερο το αυτοκίνητο.

Παρότι έχω συνηθίσει τα λίγο πιο ψηλά αυτοκίνητα (αφού σχεδόν σε όλη μου τη ζωή είχα (SUV), δε με ενόχλησε καθόλου η αίσθηση του να βρίσκομαι πιο κοντά στον δρόμο. Αντιθέτως μου δημιούργησε μία αίσθηση ασφάλειας και γείωσης. Η σικάτη ομορφιά της εξωτερικής της εμφάνισης που σε κερδίζει αμέσως, συνεχίστηκε και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μία σύγχρονη και premium αύρα σε κατακλύζει με το που μπεις μέσα. Οθόνη αφής, Bluetooth, κάμερες πορείας και navigator είναι για εμένα τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχει το αυτοκίνητο. Επίσης, το γεγονός ότι το αυτοκίνητο που παρέλαβα από τη Σπανός ΑΕ ήταν αυτόματο κι αυτό ήταν μία υπέροχη έκπληξη. Ξεκούραστη οδήγηση, χωρίς άγχος και ειδικά στις ανηφόρες! Ω ναι! Μπορεί να σας φαίνεται αστείο, αλλά δεν ξεπέρασα ποτέ το άγχος του ξεκινήματος σε ανηφορικά οδοστρώματα, ειδικά όταν υπάρχουν κι άλλα αυτοκίνητα από πίσω σου… Καταλαβαίνετε τι εννοώ ε;

Αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση, ήταν η επιτάχυνση του αυτοκινήτου με το πρώτο πάτημα του γκαζιού. Είναι ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο που ταυτόχρονα σε κάνει να αισθάνεσαι φοβερή ασφάλεια.

IMG 8543
IMG 8542

Υπέρ ικανοποιητικοί χώροι για να χωρέσουν στην καμπίνα του αυτοκινήτου όλοι άνετα. Όπως επίσης και το port baggage όπου χώρεσαν άνετα καροτσάκι, σακούλες με ψώνια, ομπρέλες. Ό,τι δηλαδή χρειάζεται καθημερινά μία μαμά μαζί της στο αυτοκίνητο (εκτός από τα παιδιά της!).

Αν λοιπόν, βρίσκεσαι κι εσύ σε αναζήτηση καινούργιου, οικογενειακού και υπερσύγχρονου αυτοκινήτου, κάνε μία βόλτα από τη Σπανός ΑΕ και… You will thank me later!