9 fun δραστηριότητες για να κάνεις με το παιδί σου την παραμονή των Χριστουγέννων

Ιωάννα Τζανή
9 fun δραστηριότητες για να κάνεις με το παιδί σου την παραμονή των Χριστουγέννων

Χάρισε στο παιδί σου την πιο όμορφη και δημιουργική παραμονή Χριστουγέννων ever!

Η παραμονή των Χριστουγέννων μπορεί να γίνει πολύ ευχάριστη τόσο για το παιδί σου όσο και για εσένα, αφού θα σου θυμίσει τις δικές σου παιδικές αναμνήσεις και θα σε βάλει για τα καλά στο γιορτινό mood.

Υπάρχουν πολλά διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί του και να περάσετε υπέροχες στιγμές, τα οποία θα σε κάνουν να αισθανθείς κι εσύ με τη σειρά σου παιδί ξανά!

xristoygenna moro 5

4 εύκολες δραστηριότητες για να διασκεδάσουν τα παιδιά σου φέτος τα Χριστούγεννα

Εκτός του ότι θα διασκεδάσετε και θα αναπτύξετε τη μεταξύ σας σχέση, θα βοηθήσεις το παιδί σου να δραστηριοποιηθεί και να γίνει πιο δημιουργικό.



Ψήστε χριστουγεννιάτικα καλούδια

Η παραμονής των Χριστουγέννων περιλαμβάνει για όλες σχεδόν τις νοικοκυρές, την προετοιμασία του εορταστικού φαγητού. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να φορέσεις ποδιά στο παιδάκι σου και να φτιάξετε μαζί μελομακάρονα, gingerbread house ή μερικά φρέσκα μπισκότα για τον Άγιο Βασίλη;

Δείτε μια χριστουγεννιάτικη ταινία

Φτιάξε ποπ κορν, ζεστή σοκολάτα και χουχουλιάστε όλοι μαζί οικογενειακά στον καναπέ βλέποντας μια ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη ταινία, όπως το «Μόνος στο σπίτι», το «Grinch» ή το «The Muppet's Christmas Carol».



Τραγουδήστε Christmas songs

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπείτε στο εορταστικό κλίμα, από το να βάλετε Christmas songs και να τα τραγουδήσετε μαζί.

Περιηγηθείτε στη χριστουγεννιάτικη και φωτισμένξ πόλη

Κάθε πόλη της χώρας μας αυτή την περίοδο είναι γεμάτη φωτάκια και χριστουγεννιάτικα δέντρα, επομένως δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο και να χαζέψετε τον στολισμό, αγοράζοντας στο παιδί σου μαλλί της γριάς ή λουκουμάδες.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις 5 ακόμη fun δραστηριότητες για να κάνεις με το παιδί σου την παραμονή των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόλις έγινες μανούλα; 10 τρόποι για να διαχειριστείς το άγχος και την ανασφάλεια που σε κυριεύουν

Τα παιδιά ζητούν από όλους μας ένα καλύτερο μέλλον!

Xmas countdown! 6 advent calendars για να δώσεις χαρά στο παιδί σου