Ποια JLo; Αυτοί είναι οι 8 πιο πολυσυζητημένοι και extravagant celebrity γάμοι όλων των εποχών

Μαρία Ροδίτη
Ποια JLo; Αυτοί είναι οι 8 πιο πολυσυζητημένοι και extravagant celebrity γάμοι όλων των εποχών
Instagram: @priyankachopra

Βασιλικοί, μεγαλειώδεις και μαγικοί, αυτοί οι γάμοι έχουν μείνει αξέχαστοι σε όλο τον πλανήτη.

Στην Georgia των ΗΠΑ παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck διοργανώνοντας ένα τριήμερο πάρτι κι έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

Η superstar άλλαξε 3 νυφικά – όλα του Οίκου Ralph Lauren- με την είδηση του γάμου της και τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Και όχι μόνο… Η συζήτηση για τον γάμο συνεχίζεται ακόμα και σήμερα και μάλλον φαίνεται ότι για καιρό ακόμα οι θαυμαστές του ζευγαριού θα θυμούνται το event. Κάπως έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια αναδρομή και να θυμηθούμε τους extravagant και πολυσυζητημένους celebrity γάμους που έγιναν στο πέρασμα των χρόνων.

H Jennifer Lopez δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου της με τον Ben Affleck: Κλέψε ιδέες

Από την Jennifer Aniston και την Πριγκίπισσα Diana μέχρι την Grace Kelly και την Beyonce, παρακάτω θα βρεις τους 8 celebrity γάμους που έκαναν buzz στον πλανήτη περισσότερο από οποιουσδήποτε άλλους.

Grace Kelly και Πρίγκιπας Rainier III του Μονακό

Royal Wedding-American Princesses
FILE - In this April 19, 1956 file photo, Prince Rainier places the ring on Grace Kelly's finger during their wedding ceremony in Monaco. Kelly retired from acting at 26 to become his princess, decamping to the tiny, well-heeled Mediterranean principality on the Riviera. (AP Photo, File)AP1956

Η 26χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Grace Kelly, παντρεύτηκε τον… πρίγκιπά της κυριολεκτικά. Η Kelly ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον 32χρονο πρίγκιπα Rainier III του Μονακό σε μια γαμήλια τελετή που κατονομάστηκε ως «ο γάμος του αιώνα» στις 19 Απριλίου 1959.

Grace Kelly Wedding
Prince Rainier III and Grace Kelly pray during their wedding ceremony at St. Nicholas Cathedral, Monaco-Ville, April 19, 1956. The bride's parents, John B. and Margaret Katherine Kelly are shown at right. (AP Photo/SDF)

Η Grace γνωρίστηκε με τον νεαρό πρίγκιπα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο ροζ παλάτι του 13ου αιώνα, ενώ εκείνη παρακολουθούσε το Φεστιβάλ των Καννών. Ο γάμος τους είχε 600 καλεσμένους συμπεριλαμβανομένων των Cary Grant, Αριστοτέλη Ωνάση, Ava Gardner και πολλών άλλων διασήμων.

Πριγκίπισσα Diana και πρίγκιπας Κάρολος

Royal Wedding Charles Diana

Ο κόσμος μαγεύτηκε από τον γάμο της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Καρόλου, που υπολογίζεται ότι κόστισε 48 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο με τη Lady D να φορά ένα επιβλητικό νυφικό από μεταξωτό ταφτά με ουρά μήκους 40 μέτρων. Ο βασιλικός γάμος είχε περίπου 2.500 καλεσμένους, ενώ 2 εκατομμύρια fans κατέκλυσαν τους δρόμους του Λονδίνου και 750 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στην τηλεόραση για να παρακολουθήσουν την τελετή σε ζωντανή σύνδεση.

Royal Wedding Charles Diana

Celine Dion και René Angélil

Στα 26 της η Celine Dion παντρεύτηκε τον 52χρονο manager, René Angélil, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μόντρεαλ στις 17 Δεκεμβρίου 1994. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το headpiece που φορούσε στο κεφάλι και το οποίο είχε δημιουργηθεί από 2.000 αυστριακά κρύσταλλα, ενώ ξεχωριστή ήταν και η… είσοδος των καλεσμένων στη δεξίωση, όπου ψεύτικο χιόνι έπεφτε στα κεφάλια τους με το που εισέρχονταν στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/BkHdF75jbFl

Liza Minnelli και David Gest

Η Liza Minenelli παντρεύτηκε τον David Gest στο Marble Collegiate Church στο Μανχάταν φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό Bob Mackie. Η Minnelli και ο Gest έγιναν πρωτοσέλιδα για το φιλί που αντάλλαξαν και για το οποίο ο Donald Trump, που ήταν παρών, είπε: «Έχω πάει σε πολλούς γάμους και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο φιλί». Η μεγαλειώδης δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο Regent Wall Street Hotel με 850 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων των Michael Jackson, Elizabeth Taylor και πολλών άλλων καθώς και acts από τον Tony Bennett και τη Roberta Flack.

minnelli_gamos.jpg

Brad Pitt και Jennifer Aniston

Σε μια λαμπρή τελετή στην ακτή του Μαλιμπού, ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου 2000. Η νύφη φορούσε μεταξωτό, σατέν νυφικό του Οίκου Lawrence Steele, ενώ ο γαμπρός σμόκιν Hedi Slimane με τέσσερα κουμπιά. Ο γάμος είχε 200 καλεσμένους, ενώ μέχρι σήμερα, οι φωτογραφίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

Beyoncé & Jay-Z

Η Beyoncé και Jay-Z παντρεύτηκαν το 2008 σε μια τελετή που φέρεται να πραγματοποιήθηκε στο Tribeca penthouse του τραγουδιστή, σε μια έκταση 4 στρεμμάτων, η οποία ήταν διακοσμημένη με 70.000 ορχιδέες από την Ταϊλάνδη. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο με μόλις 40 καλεσμένους. Η Beyoncé δεν επέλεξε νυφικό επώνυμου Οίκου, αλλά ένα το οποίο σχεδίασε και έφτιαξε η μητέρα της, Tina Knowles-Lawson.

https://www.instagram.com/p/CDuEeJ2jaad

Kim Kardashian και Kanye West

Με ένα δείπνο στο Παλάτι των Βερσαλλιών, μια τελετή που πραγματοποιήθηκε σε οχυρό της Φλωρεντίας στην Ιταλία, και ταιριαστά σύνολα Givenchy, ο ράπερ Kanye West παντρεύτηκε την Kim Kardashian το 2014. Ο γάμος φέρεται να κόστισε 12 εκατομμύρια δολάρια, ενώ περιλάμβανε ναύλωση ενός ιδιωτικού jet για τους A-list καλεσμένους από το Παρίσι στη Φλωρεντία.

https://www.instagram.com/p/Bx8FeGZhWiY

Priyanka Chopra και Nick Jonas

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas ξέρουν πώς να οργανώνουν το απόλυτο γαμήλιο Σαββατοκύριακο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο φορές πραγματοποιώντας δύο πολυτελείς τελετές: μια χριστιανική, όπου η Chopra φορούσε νυφικό Ralph Lauren και μια ινδουιστική τελετή στο παλάτι Umaid Bhawan στο Jodhpur. Αμέτρητοι VIP ήταν στη λίστα των καλεσμένων της Chopra και του Jonas, συμπεριλαμβανομένων του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, του Dwayne «The Rock» Johnson, της Elizabeth Chambers Hammer και άλλων.

https://www.instagram.com/p/BrGBp9UnC1n