Οι drunk photos είναι μία από τις 6 πιο hot τάσεις στους γάμους για το 2023

Μαρία Ροδίτη
Οι drunk photos είναι μία από τις 6 πιο hot τάσεις στους γάμους για το 2023

Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς μέσα στη χρονιά δες τα 6 wedding trends που ξεχωρίζουν φέτος.

Το 2022 ήταν από τις χρονιές που πραγματικά οι εκκλησίες είχαν «φρακάρει» με τους γάμους που είχαν προγραμματιστεί και υπήρχε λόγος. Ήταν, βλέπεις, οι ακυρώσεις που έγιναν το 2020 και το 2021 λόγω του Covid-19, οπότε ξαφνικά την περσινή χρονιά όλα τα ζευγάρια έπεσαν με τα μούτρα… στον γάμο.

Κάτι το οποίο ίσως να συμβεί και φέτος μιας και δεν πρόλαβαν όλοι όσοι ακύρωσαν να παντρευτούν πέρσι, ενώ είναι και αυτοί που τώρα πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα. Αν ανήκεις κι εσύ σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες και ετοιμάζεις τον γάμο σου μέσα στο 2023, πρέπει να ξέρεις και τα trends που θα κυριαρχήσουν. Τι παίζει με τη νυφική ανθοδέσμη και τις φωτογραφίες; Τα μαλλιά και το νυφικό πώς να είναι άραγε; Ανακάλυψε τα top 6 trends στους γάμους για το 2023 ευθύς αμέσως.

«Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα»: Μύθος ή αλήθεια;

Τα wedding trends του 2023 που πρέπει να ξέρεις

Μικρή νυφική ανθοδέσμη

Το 2023 ξέχνα τις τεράστιες νυφικές ανθοδέσμες που οριακά η νύφη μπορεί να κρατήσει στο χέρι της. Αν παντρεύεσαι φέτος, λοιπόν, επίλεξε μια μικρή και minimal με λουλούδια, όπως τα κρίνα, οι ορχιδέες κ.ά.

Drunk photos

kounimeni_photo.jpg

Το 2023 θα είναι η χρονιά της θολής φωτογραφίας, που αποτυπώνει την τρελή ευτυχία του ζευγαριού. Καμία τελειότητα, κανένα στήσιμο.

Απλά χτενίσματα

nyfiko_xtenisma.jpg

Τα minimal χτενίσματα, όπως οι χαλαροί κυματισμοί και οι απλοί κότσοι, είναι must για τις νύφες του 2023.

Νυφικά με χρώμα

https://www.instagram.com/p/CgCXjyLOpIk

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Νυφικής Μόδας του 2023, είδαμε φουσκωτά μανίκια, αποσπώμενες φούστες και διάφανα υφάσματα στις πασαρέλες. Αλλά ίσως το πιο εντυπωσιακό ήταν η χρήση του χρώματος από τους σχεδιαστές. Από τα ζωηρά λουλουδάτα prints της Monique Lhuillier μέχρι το baby blue μετάξι που είδαμε στο Ines Di Santo, η μόδα για τους γάμους του 2023 είναι παιχνιδιάρικη και απροσδόκητη. Το παστέλ ροζ είναι το νέο λευκό, girl!

Ζευγάρια που ετοιμάζονται μαζί…

Η παράδοση λέει ότι ο γαμπρός δεν πρέπει να δει τη νύφη πριν τον γάμο κι έτσι, το ζευγάρι χωρίζεται μια μέρα πριν την τελετή κι ετοιμάζεται ξεχωριστά. Το 2023 αυτά τα στερεότυπα παύουν να υπάρχουν και το wedding trend θέλει το ζεύγος να ετοιμάζεται μαζί για τη μεγάλη μέρα.

Κεντημένα μηνύματα… στα ρούχα του γάμου

https://www.instagram.com/p/Cid6wmRLrr9

Το 2023 οι wedding experts λένε να γράψεις ένα μήνυμα αγάπης πάνω στο ρούχο του γάμου. Προφανώς όχι εσύ, αλλά κάποιος σχεδιαστής να ράψει πάνω στο νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι έναν όρκο αγάπης. Πρωτότυπο και ξεχωριστό, δεν νομίζεις;