Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχεις το silky bun της Γαίας Μερκούρη

Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχεις το silky bun της Γαίας Μερκούρη

Το silky bun είναι το χτένισμα το οποίο θα σε κρατήσει δροσερή και στυλάτη, τις ημέρες που ο καύσωνας θα σου χτυπάει την πόρτα...

Η 19χρονη Γαία Μερκούρη έχει βρεθεί στο επίκεντρο του Τύπου τον τελευταίο καιρό, λόγω της σχέσης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο αλλά και τα funny videos που ανεβάζει καθημερινά στο TikTok, είτε μόνη της είτε μαζί με τον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/Cr3LI_Qtxxa

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων, καθώς το μοναδικό στυλ της αποτελεί καθημερινά πηγή έμπνευση για όλες εμάς. Το στυλ της θα το χαρακτηρίζαμε casual, αλλά τώρα τελευταία μέσα από το profile της μας δείχνει μία πιο sexy πλευρά, φωτογραφίζοντας η ίδια με μαγιό.

https://www.instagram.com/p/CtEx25KNGZw

Παρόλα αυτά, το casual style της θυμίζει αναμφίβολα celebrity του εξωτερικού! Αυτή τη φορά, το look που επίλεξε να κάνει στα μαλλιά της, είναι μία από τις hot τάσεις της σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Το silky bun! Το silky bun είναι ένα αρκετά δημοφιλή χτένισμα το οποίο έγινε viral από το πασίγνωστο μοντέλο Hailey Bieber!

Η νεαρή κοπέλα, το δοκίμασε στην εμφάνισή της και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό! Ο silky κότσος μπορεί να φαίνεται αρκετά δύσκολος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι... Τώρα που οι θερμοκρασίες συνεχώς ανεβαίνουν, το silky bun είναι το χτένισμα το οποίο θα σε κρατήσει δροσερή και στυλάτη από το πρωί έως το βράδυ.

Πώς θα το πετύχεις το τέλειο silky bun

gaiamercurii_345266905_778178747243781_3341802783597134159_n.jpg

@gaiamercurii

Για αρχή, θα χρειαστείς μία βούρτσα ,για να χτενίσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου. Στη συνέχεια με ένα leave in conditioner ή κάποιο ελαφρύ τζελ τοποθέτησέ το στην ρίζα και ξεκίνησε σιγά σιγά να τα χτενίζεις προς τα πίσω, έτσι ώστε να τα πιάσεις όλα κότσο. Εφόσον, τα πιάσεις με ένα λαστιχάκι, εφαρμόζεις επιπλέον προϊόν με τα δάχτυλά σου πάνω στα μαλλιά, για να δημιουργήσεις αυτό το λείο αποτέλεσμα.

Το παρακάτω video στο YouTube θα σε βοηθήσει, να πετύχεις ένα ένα τα βήματα σωστά:

TikTok Video

Από την άλλη στο TikTok, oi beauty lovers έχουν βρει ένα προϊόν σε μορφή στικ (σαν κερί) το οποίο τους χαρίζει αυτό το silky αποτέλεσμα. Extra tip: Επίσης, αν στο σπίτι σου έχεις βαζελίνη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία μικρή δόση και να τιθασεύσεις τις φύτρες σου. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχεις με ένα μόνο προϊόν τον τέλειο κότσο, όπως αυτόν της Γαίας Μερκούρη και της Hailey Bieber. Βέβαια, μετά τα μαλλιά σου θα πρέπει σίγουρα να τα λούσεις!


Τα McDonald's bangs είναι το νέο trend στα μαλλιά το οποίο κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου