Έντονο βλέμμα & τολμηρά χείλη! Το μακιγιάζ που θα κάνουμε στις γιορτές

Ευαγγελία Αλπίδου
Έντονο βλέμμα & τολμηρά χείλη! Το μακιγιάζ που θα κάνουμε στις γιορτές
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Το βουργουνδί είναι από τις must αποχρώσεις της σεζόν. Πρόκειται για ένα χειμωνιάτικο χρώμα που μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε μακιγιάζ, χωρίς να φαίνεται το αποτέλεσμα βαρύ.

Μήπως ήρθε η ώρα να μπεις σε εορταστικό mood; Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα αυτή η απότομη πτώση της θερμοκρασίας κάπως με ξύπνησε! Σε ένα μήνα από τώρα έχουμε Χριστούγεννα. Για να καταλάβεις, σήμερα στη δουλειά φόρεσα ένα πουλόβερ, ένα τζην, τις αγαπημένες μου western boots, φυσικά το παλτό και αντί για κρύο καφέ, πήρα ζεστό. Όλα όμως τα έδωσα στο μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, έκανα μία clean βάση και έδωσα ένταση μόνο στα χείλη. Έτσι, επέλεξα ένα μπορντό κραγιόν το οποίο είναι ακόμα πιο classy από το κόκκινο. Το μπορντό ή βουργουνδί είναι από τις must αποχρώσεις της σεζόν. Πρόκειται για ένα χειμωνιάτικο χρώμα που μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε μακιγιάζ, χωρίς να φαίνεται το αποτέλεσμα βαρύ.

Statement lips

Dolce-e-Gabb-clp-F23-020.jpg

Τα statement lips είναι από τα trends που είδαμε να κυριαρχούν στα περισσότερα catwalks τον προηγούμενο μήνα. Για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να δώσεις βάση στο περίγραμμα. Χρησιμοποίησε πρώτα ένα μολύβι, σχημάτισε και γέμισε τα χείλη και μετά εφάρμοσε το μπορντό κραγιόν. Αυτό το beauty tip θα χαρίσει περισσότερη διάρκεια στο κραγιόν σου.

Το smokey eye look είναι άλλο ένα trend που αγαπώ αυτή την εποχή. Συγκεκριμένα, το αποδομημένο smokey eye, γιατί δημιουργεί ένα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζονται γνώσεις επαγγελματία makeup artist. Ο συνδυασμός, λοιπόν, αυτών των δύο είναι το μακιγιάζ που θα κάνουμε ξανά και ξανά φέτος τις γιορτές.

Jason-Wu-clp-F22-004.jpg

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ ταιριάζει με όλα τα fall looks και μπορεί να σε συντροφεύσει από το πρωί έως το βραδύ. Στο smokey eye look οι καφέ αποχρώσεις είναι ιδανικές για το καθημερινό μακιγιάζ, ενώ για τις βραδινές εξόδους επίλεξε το μαύρο ή κάποιο άλλο έντονο χρώμα όπως το μοβ. Αν θέλεις έξτρα λάμψη, επίλεξε μία σκιά με γκλίτερ και θα έχεις μέσα σε λίγα λεπτά ένα έντονο και διαπεραστικό βλέμμα.

Για τα χείλη, προτίμησε τις σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου. Το dark red είναι απίστευτα δημοφιλή, ενώ κάνει τα δόντια να φαίνονται ακόμα πιο λευκά. Αν θέλεις, δηλαδή, φέτος τις γιορτές να έχεις το πιο λαμπερό χαμόγελο, αυτό είναι το κλειδί για να το πετύχεις. Να είσαι σίγουρη πώς το συγκεκριμένο μακιγιάζ θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε βάλει αμέσως σε εορταστικό mood.

Έντονο βλέμμα και τολμηρά χείλη! Ο συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ!