Αυτοί οι λόγοι θα σε κάνουν να προσθέσεις το καφέ κραγιόν στο μακιγιάζ σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Αυτοί οι λόγοι θα σε κάνουν να προσθέσεις το καφέ κραγιόν στο μακιγιάζ σου
Alessandro Viero/IMAXTREE.COM

Ήρθε η ώρα να καταρρίψουμε ότι το καφέ κραγιόν δίνει ένα άχρωμο αποτέλεσμα. Παρακάτω θα βρεις έξι κραγιόν για να διαλέξεις...

Για το μπορντό κραγιόν έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Ναι, αυτό που θυμίζει το χρώμα που έχει το κόκκινο κρασί. Είναι ένα από τα major trend του χειμώνα. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ και να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ.

Στα κραγιόν του χειμώνα εκτός από το βουργουνδί και τις ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου, το καφέ είναι ένα χρώμα που είναι αρκετά εύκολο και μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Η αλήθεια είναι ότι το καφέ κραγιόν δεν αρέσει σε πολλές γυναίκες. Πολλές το φοβούνται γιατί δίνει ένα άχρωμο αποτέλεσμα. Άλλες τους θυμίζει την δεκαετία των 90's σε συνδυασμό με τα λεπτά φρύδια που κυριαρχούσαν εκείνη την εποχή. Τίποτα από τα παραπάνω όμως δεν ισχύει!

Pre-Xmas glam! Shimmer σκιές για να μπεις σιγά-σιγά σε εορταστικό mood

Warmy μακιγιάζ σε χρόνο dt!

Colangelo-bbt-F20-013.jpg

Αν βρεις τη σωστή απόχρωση καφέ, το μακιγιάζ σου θα βγει σίγουρα πετυχημένο. Αν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα επίλεξε μία πιο σκούρα απόχρωση, ενώ αν έχεις σταρένια μπορείς να δοκιμάσεις και πιο ανοιχτούς, μπεζ τόνους. Το καφέ κραγιόν ταιριάζει τέλεια με ροζ και κόκκινες πινελιές. Για παράδειγμα, για το πρωί στο γραφείο δημιούργησε την τέλεια βάση πρόσθεσε ρουζ στα ζυγωματικά, το καφέ κραγιόν και... είσαι έτοιμη! Θα έχεις μέσα σε λίγα λεπτά ένα fresh αποτέλεσμα το οποίο θα ταιριάζει τέλεια με τα cozy πουλόβερ της σεζόν.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα warmy μακιγιάζ, φόρεσε την καφέ mascara μαζί με το καφέ κραγιόν σου. Ο συνδυασμός αυτός θα χαρίσει μία ζεστασιά και θα γίνει ένα με την επιδερμίδα σου. Για έξτρα λάμψη πρόσθεσε πάνω από το καφέ κραγιόν ένα διάφανο lip gloss και θα έχεις τα ζουμερά χείλη σε χρόνο dt! Σε λίγες μέρες θα καλωσορίσουμε την πιο festive σεζόν. Οι μεταλλικές σκιές με το χρυσό και το silver να είναι από τις must επιλογές είναι ο τέλειος συνδυασμός για να δημιουργήσεις εκτυφλωτικά μακιγιάζ για τις μέρες των γιορτών.

Botter-bbt-S23-006.jpg

Extra tip: Για να δώσεις διάρκεια στο καφέ κραγιόν σου, εφάρμοσε πρώτα ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση. Το lip pencil θα κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο μεγάλα και θα κάνει το κραγιόν ακόμα πιο σταθερό. Επιπλέον, για να απογειώσεις τα glam looks της σεζόν, πρόσθεσε λίγη χρυσή σκιά στη μέση των χειλιών και αμέσως το μακιγιάζ σου θα πάει σε άλλο level.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει μερικά από τα αγαπημένα μου καφέ κραγιόν που επιλέγω ξανά και ξανά για το μακιγιάζ μου. Ρίξε μία ματιά...