Billboard Music Awards 2022: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Μαρία Ροδίτη
Billboard Music Awards 2022: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Photo by Christopher Polk/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

@polkimaging

Με μεγάλη επιτυχία και λάμψη πραγματοποιήθηκαν τα Billboard Music Awards 2022 το βράδυ της Κυριακής (15/5) στο MGM Grand Garden Arena στο Las Vegas.

Αν νόμιζες ότι η award season τελείωσε με το κόκκινο χαλί του Met Gala, έκανες λάθος. Χθες βράδυ (15/5) ακόμη ένα red carpet στρώθηκε- αυτήν τη φορά στο Las Vegas και το MGM Grand Garden Arena- για τα Billboard Music Awards 2022.

Λαμπεροί καλεσμένοι και Hollywood stars φόρεσαν τα καλά τους, εντυπωσίασαν με τα beauty looks και τα gowns τους και μαγνήτισαν τα βλέμματα περπατώντας στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων Billboard, που δίνονται κάθε χρόνο από το ομώνυμο μουσικό περιοδικό, το οποίο καταμετρά τη δημοτικότητα τραγουδιών και καλλιτεχνών μέσω καταλόγων charts.

Met Gala: Τα 10 ωραιότερα beauty looks των τελευταίων χρόνων

Drake, Kanye West και Olivia Rodrigo «σάρωσαν» στα Billboard Music Awards 2022

Παρουσιαστής των μουσικών βραβείων Billboard 2022 ήταν ο Sean «Diddy» Combs. Ο The Weeknd ήταν ο άνδρας καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες σε 17 κατηγορίες και η Doja Cat η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες σε 14 κατηγορίες.

Νικητές της βραδιάς, ωστόσο, αναδείχθηκαν η Olivia Rodrigo, η οποία «σάρωσε» κερδίζοντας 7 βραβεία συνολικά, ο Kanye West, που απέσπασε 6 βραβεία και ο Drake, που έφυγε από τα Billboard Music Awards με 5 βραβεία συνολικά.

Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Ultra glamorous look πραγματοποίησε η Megan Fox στα Billboard Music Awards 2022. Η ηθοποιός υιοθέτησε το trend των «Birkin» bangs εντυπωσιάζοντας με το hair look της, ενώ στο μακιγιάζ έκανε πολύ έντονα smoky eyes και ροζ χείλη.

https://www.instagram.com/p/CdmRr5KKerK

Η Dove Cameron, η Heidi Klum και η Kylie Jenner ήταν ανάμεσα στις stars που επέλεξαν πιο «ήσυχα» beauty looks αφήνοντας το ρούχο τους να «μιλήσει», ενώ η Teyana Taylor, η Chloe Bailey και η Lisa Koshy ξεχώρισαν για τις extravagant επιλογές τους σε μαλλιά και μακιγιάζ. Στην gallery μπορείς να δεις ένα προς ένα τα beauty looks των Billboard Music Awards 2022.