Ο καύσωνας έρχεται αλλά εσύ μπορείς να τον αντιμετωπίσεις με αυτά τα 10 chic χτενίσματα

Μαρία Ροδίτη
Ο καύσωνας έρχεται αλλά εσύ μπορείς να τον αντιμετωπίσεις με αυτά τα 10 chic χτενίσματα

10 ιδέες για κότσους και αλογοουρές ώστε να είναι κομψή αλλά και να μην πεθαίνεις από τη ζέστη τις μέρες του καύσωνα.

Η Ευρώπη έχει ήδη έρθει αντιμέτωπη με πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες και, όπως επισημαίνουν οι μετεωρολόγοι, τις επόμενες μέρες ο καύσωνας διαρκείας θα έρθει και στη χώρα μας. Είσαι έτοιμη για παρατεταμένα 40αρια; Εγώ όχι, αλλά προσπαθώ να προετοιμαστώ κατάλληλα ξεκινώντας… από τα μαλλιά μου.

Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανά, αλλά έχω πολύ πυκνά και σγουρά μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι υποφέρω. Ιδρώνει ο αυχένας μου, ζεσταίνομαι και τα μαλλιά φριζάρουν. Γι’ αυτό και συνήθως κυκλοφορώ με χτενίσματα που με κρατούν δροσερή (aka αλογοουρές και κότσους). Δεν παλεύεται, άλλωστε, διαφορετικά η ζέστη!

5 scrunchies και 5 χτενίσματα για τις πιο Instagrammable φωτογραφίες

Heatwave Inspo

Καλά κατάλαβες! Σου έχω 10 τέλειες ιδέες για να πιάσεις ψηλά κι εσύ τα μαλλιά σου, αλλά να μη νιώθεις ότι το χτένισμά σου είναι βαρετό. Αλογοουρές με hair accessories και ιδιαίτερο δέσιμο, κότσοι και πλεξούδες ξεχωριστές, εντυπωσιακές αλλά εύκολες βρίσκονται στην gallery και σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις…

Κράτα τα απαραίτητα screenshots και δοκίμασε ένα-ένα τα παραπάνω χτενίσματα για να δεις ποιο σε κολακεύει περισσότερο, αλλά και με ποιο ζεσταίνεσαι λιγότερο. Όλα, πάντως, είναι super chic!

Πώς δεν θα φριζάρουν τα μαλλιά στη ζέστη

Καλά τα χτενίσματα, αλλά αν δεν κάνεις και τα… δικά σου με τα μαλλιά όταν έχει πολλή ζέστη, δεν το γλιτώνεις το φριζάρισμα. Το βασικότερο όλων είναι η καλή ενυδάτωση! Σε κάθε λούσιμο βάζε conditioner στις άκρες των μαλλιών και όσο μπορείς μη χρησιμοποιείς πιστολάκι.

Επιπλέον, επίλεξε anti-frizz προϊόντα- μεταξύ άλλων σαμπουάν, λαδάκια και serums. Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό, αλλά πάντα με τέλεια μαλλιά!