Smart -beauty- shopping: Όλα τα tips που χρειάζεσαι για να εκμεταλλευτείς την Black Friday στο 100%

Smart -beauty- shopping: Όλα τα tips που χρειάζεσαι για να εκμεταλλευτείς την Black Friday στο 100%

Οι εκπτώσεις πλησιάζουν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη! We’ve got you covered queen…

Έφτασε για ακόμα μία χρονιά, αυτή η εποχή του χρόνου που όλοι μιλάμε για την Black Friday! Είναι η ημέρα που τα καταστήματα και τα brands κάνουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις, και υπάρχει ολόκληρη ιστορία πίσω από αυτή την ημέρα, μία ιστορία που ΔΕΝ θα σου αναλύσω εδώ σήμερα γιατί ξέρω ότι δεν σε νοιάζει. Αυτό που σε νοιάζει είναι να ψωνίσεις έξυπνα και να σβήσεις μερικά πράγματα από τη wishlist σου. Σε αυτό μπορώ να σε βοηθήσω αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Πότε είναι η Black Friday

Η φετινή Black Friday, είναι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, σε μία εβδομάδα δηλαδή. Φυσικά, όπως θα έχεις παρατηρήσει, οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει όμως το mega εκπτωτικό event, θα κορυφωθεί την Παρασκευή. Αυτό σου δίνει άφθονο καιρό να οργανωθείς και να κάνεις τις λίστες σου. Ναι, θα κάνεις λίστες, πολλές λίστες αλλά πρώτα από όλα πρέπει να έρθει η οργάνωση.

pexels-karolina-grabowska-5632401.jpeg

Matte skin alert: Οι 10 καλύτεροι οροί προσώπου για λιπαρά δέρματα

Οργανώσου!

Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να καταλήξεις να αγοράζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι, απλά και μόνο γιατί η τιμή τους είναι ευκαιρία. Ευκαιρία μπορεί να είναι, αλλά εσύ μπορεί και να μην χρειάζεσαι άλλο ένα κραγιόν οπότε μπες σε smart shopping mode. Ξεκαθάρισε τα συρτάρια σου και σημείωσε τι σου λείπει. Ίσως χρειάζεσαι ένα καλό serum, μπορεί να έχεις ανάγκη από κρέμα ματιών, ένα καλό foundation ή και κάποιο εργαλείο.

Κάνε ένα ξεκαθάρισμα, βάλε προτεραιότητες και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ στόχους. Μπορεί να ξεκινάς με σκοπό να ακολουθήσεις beauty routine 38 βημάτων, να έχεις βάλει στόχο το glam makeup αυτή τη χρονιά και άλλα πολλά, όμως πες την αλήθεια στον εαυτό σου και σκέψου τι πραγματικά θα χρησιμοποιήσεις, και τι θα ελαφρύνει το budget σου.

Long and healthy: 5 pro tips για να κάνεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρηγορότερα

Κάνε λίστες

Αφού οργανωθείς, βάλε προτεραιότητες και κάνε λίστες. Ξεκίνα με το skincare, πέρνα στο μακιγιάζ, μετά στο άρωμα και τέλος στο body care. Τι σου λείπει; Τι χρειάζεσαι; Ξεκίνα με τα ακριβά αντικείμενα και στη συνέχεια πέρνα στα αναλώσιμα. Και προσοχή! Μην κάνεις τεράστια λίστα θα μπερδευτείς. Προσωπικά, έχω ανακαλύψει ότι οι λίστες των 5 αντικειμένων, με έχουν βοηθήσει πολύ.

pexels-ivan-samkov-4238524.jpeg

Γράψε λοιπόν 5 ακριβά skincare προϊόντα που θέλεις και 5 αναλώσιμα. Κάνε το ίδιο και με τις άλλες υποκατηγορίες και μπορεί στο τέλος αυτού του task να έχεις αλλάξει και ζώδιο… Να έχεις γίνει Παρθένος όπως εγώ.

Κάνε έρευνα

Μπορεί η λίστα σου να λέει ότι έχεις ανάγκη από κάποιο serum ή ένα νέο άρωμα, όμως ποιο ακριβώς πρέπει να πάρεις; Εκτός και αν έχεις «βάλει στο μάτι» κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, είναι καλό να κάνεις την έρευνά σου και να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Διαφορετικά, είναι πολύ εύκολο να ξοδέψεις χρήματα σε πράγματα που είναι ευκαιρίες, όμως δεν κάνουν για εσένα.

It’s the little things: Τα πιο «ψαγμένα» κεριά που θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα στο σπίτι σου

Στο beauty section μας, έχουμε δεκάδες άρθρα που αναλύουν προϊόντα και ανάγκες, οπότε κάνε μία έρευνα και βρες αυτά που έχουν αξία, χρηματική και πρακτική, να επενδύσεις. Και πάλι όμως, δεν πρόκειται για κάποιο διαγώνισμα, όλο αυτό είναι fun, μην σε αγχώσει.

pexels-karolina-grabowska-4968391.jpeg

Γέμισε τα καλάθια σου

Προσωπικά, γεμίζω τα καλάθια των ηλεκτρονικών καταστημάτων συνεχώς. Προφανώς και δεν τα αγοράζω όλα, τα βάζω όμως μέσα για να τα θυμάμαι, ή δημιουργώ wish lists. Κάνε και εσύ το ίδιο από νωρίς. Γέμισε τα καλάθια των καταστημάτων με τα προϊόντα που βρίσκονται στη λίστα σου, και έτσι θα προλάβεις πολύ γρήγορα τις καλύτερες ευκαιρίες.

Όσο για τις μη ηλεκτρονικές αγορές… Πάρε τις λίστες σου μαζί! Μπορεί να νιώθεις σαν ηλικιωμένη κυρία στο super market αλλά δεν πειράζει, στόχος είναι να κάνεις smart beauty shopping, να πάρεις αυτά που χρειάζεσαι και να μην τινάξεις το budget σου στον αέρα. Μην ξεχνάς ότι η Black Friday πέφτει στο τέλος του μήνα, που τα πορτοφόλια μας είναι δυστυχισμένα.

pexels-karolina-grabowska-5625130.jpeg

Και μην ξεχνάς…

Μπορεί η black Friday να περιλαμβάνει τα πάντα από σαμπουάν και μπατονέτες, ως ασετόν, νεσεσέρ και βαμβάκια, αλλά δεν αξίζουν όλα την προσοχή σου. Στόχος σου είναι να βρεις προϊόντα που δεν βγαίνουν πολύ συχνά σε έκπτωση και αυτά είναι:

  • Τα beauty gadgets
  • Luxury brand προϊόντα περιποίησης
  • Niche αρώματα
  • Σεσουάρ και πρέσες μαλλιών
  • Luxury makeup

Έχε λοιπόν πρώτα αυτά στο beauty ραντάρ σου και μετά τα υπόλοιπα. Happy shopping you smart beauty queen!

Soft & Lovely: 10 αρώματα με πουδρένια «όψη» που θα σου αλλάξουν τη διάθεση