5 εύκολοι και κομψοί κότσοι γιατί… και τα Χριστούγεννα μπορεί να έχουμε bad hair days

Μαρία Ροδίτη
5 εύκολοι και κομψοί κότσοι γιατί… και τα Χριστούγεννα μπορεί να έχουμε bad hair days

Τα τραπέζια και τα ξέφρενα πάρτι είναι ήδη προγραμματισμένα για τα Χριστούγεννα. Τι γίνεται, όμως, όταν την επόμενη μέρα έχεις hangover, θέλεις πάλι να βγεις, αλλά τα μαλλιά σου είναι χάλια; Σίγουρα δεν αντέχεις να μπεις για λούσιμο, οπότε… ο κότσος είναι η λύση.

Σε 5 μέρες από σήμερα θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και είμαι σίγουρη πως ανυπομονείς και εσύ, όπως εγώ. Έχεις ήδη σκεφτεί τι θα φορέσεις στο ρεβεγιόν, τα κοσμήματα με τα οποία θα ολοκληρώσεις το look, αλλά και το beauty look της βραδιάς. Η αλήθεια είναι ότι φέτος- μετά από σχεδόν 3 χρόνια κορονοϊού- τα πάρτι θα έχουν την τιμητική τους. Και είναι πολύ ωραίο αυτό.

Ξέρω, όμως, ότι από το ένα πάρτι στο άλλο μεσολαβεί καμιά φορά και ένα hangover και το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις ενδιάμεσα – λόγω περιορισμένων αντοχών- είναι να λουστείς. Σου φαίνεται βουνό να βάλεις σαμπουάν, conditioner, μάσκες και μετά να φτιάξεις πάλι τα μαλλιά σου. Και το κατανοώ απόλυτα. Γι’ αυτό υπάρχουν οι κότσοι. Και bad hair day να έχεις, και άλουστη να είσαι, κανένας δεν θα καταλάβει τίποτα. Trust me!

7 κότσοι για all-day εμφανίσεις

Δες τώρα παρακάτω 5 super chic και εύκολους κότσους που μπορείς να κάνεις μόνη σου στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι 5 πιο κομψοί και εύκολοι κότσοι για τις γιορτές και τις bad hair days σου

xamilos_kotsos_me_steka.jpg

Χαμηλός κότσος με oversized στέκα

Δεν έχω πιο εύκολο από έναν πολύ σφιχτό, χαμηλό κότσο με ένα αξεσουάρ μαλλιών. Ξέρω ότι πάντα θα βγω ασπροπρόσωπη. Ό,τι εμφάνιση κι αν πρέπει να κάνω. Σου προτείνω, λοιπόν, να πιάσεις έναν χαμηλό κότσο και να τον στολίσεις με μια oversized στέκα, που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

wet_kotsos.jpg

Wet κότσος

Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Too sexy to handle... θα πω εγώ για αυτό το χτένισμα. Το οποίο καθόλου δύσκολο δεν είναι. Βάλε ζελέ ή ένα λάδι στα μαλλιά, πιάσε τα σε χαμηλό κότσο και that's it. Εντάξει, μετά από αυτό το χτένισμα σίγουρα πρέπει να λουστείς. Να μη λέμε τα αυτονόητα. Αλλά για μια εμφάνιση είναι απλά τέλειο.

kotsos_me_toufes.jpg

Ψηλός κότσος με αφημένες τούφες

Αν θέλεις ένα extravagant χτένισμα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Πιάσε ψηλά, σε χαλαρό κότσο τα μαλλιά, άσε παχιές τούφες γύρω από το πρόσωπο- πέρασέ τις με ψαλίδι για να γίνουν χαλαρές μπούκλες- και είσαι έτοιμη.

akseskouar_kotsos.jpg

Χαμηλός κότσος με bold αξεσουάρ μαλλιών

Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Στόλισε τον χαμηλό κότσο σου με ένα κόσμημα μαλλιών και γίνε η hair queen των Χριστουγέννων.

psilos_atimelitos_kotsos.jpg

Ψηλός, ατημέλητος κότσος

Matteo Valle/IMAXTREE.COM

Ακόμα και φριζαρισμένα να είναι τα μαλλιά σου, με αυτόν τον κότσο δεν θα καταλάβει κανένας τίποτα. Πιάσε ένα ατημέλητο bun- όχι πολύ σφιχτό- και άσε μερικές φύτρες ελεύθερες για πιο cool αποτέλεσμα.