«Pearl me up» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου και μας δείχνει το πιο κομψό περλέ μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
«Pearl me up» λέει η Σίσσυ Χρηστίδου και μας δείχνει το πιο κομψό περλέ μανικιούρ

Η Σίσσυ Χρηστίδου επισκέφθηκε το αγαπημένο της nail bar και υιοθέτησε μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις στο μανικιούρ: τα pearl nails.

Αν για κάτι φημίζεται η Σίσσυ Χρηστίδου – όσον αφορά την εμφάνισή της- αυτό είναι τα μαλλιά της. Η παρουσιάστρια του MEGA έχει τα πιο εντυπωσιακά μακριά μαλλιά σε ginger απόχρωση, που για πολλά κορίτσια εκεί έξω είναι #hairgoal. Κάτι, ωστόσο, που λίγοι έχουν παρατηρήσει είναι ότι η 42χρονη δεν αγαπά να έχει μόνο φροντισμένα μαλλιά, αλλά είναι επίσης και nail addict.

Ναι, η Σίσσυ επισκέπτεται πολύ συχνά το αγαπημένο της nail bar και συνήθως υιοθετεί τις πιο hot τάσεις στο μανικιούρ της. Τάσεις, βέβαια, που ταιριάζουν στο στυλ και στην ιδιοσυγκρασία της, όπως αυτή που τόλμησε μόλις χθες: τα pearl nails.

Nude ombre: Το νέο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου είναι η επιτομή του sexy chic

Η Σίσσυ Χρηστίδου με pearl nails

Με ένα Story στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στις fans της το νέο της μανικιούρ. Και ποιο είναι αυτό; Τα pearl nails. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία- χωρίς κανένα σχέδιο- σε περλέ εφέ. Προτίμησε, δηλαδή, off-white βερνίκι που είχε περλέ όψη και υφή.

sissy_christidou_nyxia.JPG

Το περλέ μανικιούρ της Σίσσυς Χρηστίδου

Όσο για το σχήμα νυχιών; Η Σίσσυ το άφησε αμυγδαλωτό, ελαφρώς μακρύ, όπως το είχε το τελευταίο διάστημα.

sissy_nyxia.jpg

Pearl nails inspo

Η τάση των pearl nails δεν είναι καινούρια. Είναι διαχρονική και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ολοένα και πιο συχνά στο προσκήνιο. Όχι άδικα, βέβαια! Το pearlcore μανικιούρ είναι ο πιο εύκολος τρόπος να απογειώσεις το nail look σου, ακόμη και μόνη σου, με ένα βερνίκι. Άσε που είναι ιδανικό για κάθε εποχή, ακόμη... και για νύφες.

Θα πρέπει να ξέρεις κάτι ακόμα, όμως. Όταν λέμε pearl nails δεν εννοούμε μόνο το μανικιούρ που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και nail art που έχουν πάνω τους αυτοκόλλητες πέρλες. Ναι, ναι! Υπάρχει και αυτό και είναι πολύ κομψό, εξίσου. Στην gallery θα δεις ιδέες για μανικιούρ και από τις δύο κατηγορίες ώστε να πάρεις ακόμα περισσότερο nail inspo. Scroll, scroll!