Barbiecore nails: Η Ελένη Βουλγαράκη με το πιο girly μανικιούρ της σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Barbiecore nails: Η Ελένη Βουλγαράκη με το πιο girly μανικιούρ της σεζόν

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» προτίμησε ένα πιο fun χρώμα στα νύχια της από τις κλασικές, σκούρες αποχρώσεις του χειμώνα.

Την Ελένη Βουλγαράκη παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι!». Αν την έχεις παρατηρήσει θα έχεις καταλάβει ότι η δημοσιογράφος έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια ένα girly style, το οποίο δεν αποτυπώνεται μόνο στα ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και στα beauty looks της.

Και το τελευταίο της μανικιούρ το αποδεικνύει. Η 32χρονη Ελένη υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλη από τα Barbiecore nails.

voulgaraki.jpg

Cat-eye nails: Το μάτι της γάτας πρωταγωνιστής όχι μόνο στο eyeliner αλλά και στα νύχια

Το Barbiecore μανικιούρ της Ελένης Βουλγαράκη

Με ένα Insta Story αποκάλυψε στους followers της το νέο μανικιούρ της η Ελένη Βουλγαράκη. Η δημοσιογράφος του MEGA έκανε Barbiecore nails και συγκεκριμένα total φούξια μανικιούρ σε μακριά, αμυγδαλωτά νύχια. Όπως βλέπεις, η 32χρονη δεν επέλεξε απολύτως κανένα σχέδιο στα νύχια της, αλλά προτίμησε την απόλυτη μονοχρωμία.

voulgaraki_barbiecore_nails.jpg

Το Barbiecore μανικιούρ της Ελένης Βουλγαράκη

Το Barbiecore είναι μια τάση που ξεκίνησε ήδη από το 2022 και με την ανακοίνωση της ταινίας της Barbie, με πρωταγωνιστές τον Ryan Gosling και τη Margot Robbie, οι οποίοι στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φορούσαν outfits με πρωταγωνιστή το ροζ. Στη συνέχεια, είδαμε το ροζ να κυριαρχεί στον Οίκο Valentino και στο catwalk του για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2022-2023.

barbiecore_valentino.jpg

Barbiecore nail inspo

Αν, λοιπόν, είσαι κι εσύ fan του ροζ και κάθε πιθανής απόχρωσής του, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα Barbiecore μανικιούρ, όπως αυτό της Ελένης Βουλγαράκη. Κι αν δεν θες την απόλυτη μονοχρωμία, αλλά σου αρέσει να «παίζεις» με τα nail art, δες την παρακάτω gallery.

Θα βρεις μανικιούρ με πρωταγωνιστή το ροζ που είναι ό,τι πρέπει για να υποδεχθείς τον Μάρτιο – που μπαίνει σε λίγες μέρες- με την πιο girly διάθεση.