Το νέο Parisian chic κούρεμα της Χριστίνας Κοντοβά είναι η απόλυτη τάση της άνοιξης

Μαρία Ροδίτη
Το νέο Parisian chic κούρεμα της Χριστίνας Κοντοβά είναι η απόλυτη τάση της άνοιξης

Η Χριστίνα Κοντοβά επισκέφθηκε το κομμωτήριο και έκανε το πιο κομψό και φρέσκο κούρεμα ever.

Το καρέ κούρεμα είναι εδώ και χρόνια η #1 τάση στη Γαλλία. Η πλειοψηφία των Γαλλίδων λατρεύει το bob cut και το δοκιμάζει σε διάφορες εκδοχές του – με φιλάρισμα ή χωρίς, με curtain bangs ή χωρίστρα στη μέση, αλλά και με αφέλειες. Κυρίως με αφέλειες.

Αυτήν την επιλογή, λοιπόν, έκανε και η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία επισκέφθηκε τον κομμωτή της για την απόλυτη ανανέωση λίγο πριν υποδεχθούμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης. Η σχεδιάστρια μόδας έκανε ένα Parisian chic καρέ και σου δίνει όλο το hair inspo που χρειαζόσουν.

New haircut - Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε το πιο κομψό κοντό καρέ ever

Το γαλλικό καρέ της Χριστίνας Κοντοβά

Στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη η Χριστίνα Κοντοβά είπε «αντίο» στα μακριά μαλλιά της υιοθετώντας ένα κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση. Ένα κούρεμα που είχε κάνει ξανά στο παρελθόν και αποφάσισε να επαναφέρει τόσο γιατί είναι στη μόδα όσο και γιατί σίγουρα της αρέσει. Και της πηγαίνει πολύ, αν μη τι άλλο.

Τώρα, και λίγες μέρες πριν υποδεχθούμε τον Μάρτιο, η fashion designer αποφάσισε να ανανεώσει το bob της και να του δώσει French vibes. Τι έκανε, λοιπόν; Αφαίρεσε λίγο μήκος ακόμα, υιοθετώντας ένα καρέ στο ύψος του πηγουνιού και έκανε και αφέλειες δημιουργώντας έτσι το signature καρέ που έχουν οι περισσότερες Γαλλίδες.

https://www.instagram.com/p/CpC1GgpNCqM

Και τα σχόλια στο post της Χριστίνας ήταν κάτι παραπάνω από αποθεωτικά με τη Μαίρη Συνατσάκη και την Ευγενία Σαμαρά να της λένε πόσο της πάει το νέο look.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Χριστίνας Κοντοβά

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της η Χριστίνα Κοντοβά. Βλέπεις, η σχεδιάστρια μόδας εδώ και χρόνια έχει διατηρήσει ένα πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα στα μαλλιά, ενώ παίζει μόνο με το μήκος ανά διαστήματα.

Κάνε scroll στην παρακάτω gallery για να δεις τα κουρέματα και χτενίσματα που επιλέγει η Χριστίνα Κοντοβά. Εμάς μας αρέσει πολύ με καρέ, εσένα;