Coral Red: Σίσσυ Χρηστίδου και Φαίη Σκορδά με το μανικιούρ που θα επιλέγουμε όλο το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Coral Red: Σίσσυ Χρηστίδου και Φαίη Σκορδά με το μανικιούρ που θα επιλέγουμε όλο το καλοκαίρι

Οι δύο παρουσιάστριες έφεραν το καλοκαίρι λίγο νωρίτερα στο feed μας με το λαμπερό μανικιούρ τους.

Μπορεί το στυλ της Φαίης Σκορδά και της Σίσσυς Χρηστίδου να μην έχει κοινό σημείο, όμως οι δύο παρουσιάστριες ταυτίζονται στα μανικιούρ. Φαίη και Σίσσυ προτιμούν στα νύχια τους την απόλυτη μονοχρωμία, σχεδόν ποτέ δεν κάνουν περίτεχνα nail art και πάντα -ή έστω τις περισσότερες φορές- επιλέγουν τα πιο διαχρονικά color trends.

Τι έκαναν στην τελευταία επίσκεψή τους στο nail bar; Και η Χρηστίδου και η Σκορδά επέλεξαν το all-time classic χρώμα του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το coral red ή αλλιώς το κοραλλο-κόκκινο. Οι παρουσιάστριες μπήκαν λίγο νωρίτερα σε summer mood δίνοντας σε όλες τις fans τους το σωστό nail inspo.

Spring queen: Η Jennifer Lopez έγινε η βασίλισσα της άνοιξης απλά και μόνο με το μανικιούρ της

Το coral red μανικιούρ της Φαίης Σκορδά και της Σίσσυς Χρηστίδου

Απολαμβάνοντας, λοιπόν, ένα ποτήρι λευκό κρασί η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να δείξει στις followers της το νέο μανικιούρ της. Όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, πρόκειται για ένα μονόχρωμο mani, στο πιο φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα: σε κοραλλο-κόκκινο.

Η παρουσιάστρια του MEGA έχει διατηρήσει για ακόμη μια φορά το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια της, ένα nail shape που επιλέγει σταθερά τα τελευταία χρόνια. Και όχι άδικα! Βλέπεις, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, αλλά και για ένα σχήμα που κολακεύει τα δάχτυλα, δείχνοντάς τα πιο λεπτά, μακριά και θηλυκά.

Το ίδιο σχήμα στα νύχια επέλεξε και η Φαίη Σκορδά, αλλά σε ελαφρώς πιο κοντό μήκος. Το χρώμα, φυσικά, είναι coral red και κάνει και την τέλεια αντίθεση με το baby blue σύνολό της.

Coral red σε μονοχρωμία ή σε nail art;

Αν είσαι κι εσύ fan της μονοχρωμίας στα νύχια, τότε το μανικιούρ της Φαίης Σκορδά και της Σίσσυς Χρηστίδου είναι η τέλεια επιλογή για τους επόμενους μήνες. Ειδικά όταν αρχίσεις να κάνεις τα πρώτα σου μπάνια στη θάλασσα και η επιδερμίδα σου μαυρίσει ελαφρώς, το κοραλλί θα κάνει την πιο sexy αντίθεση.

Αν, ωστόσο, σου αρέσουν τα nail art, δεν έχεις παρά να δεις την παρακάτω gallery. Κάνοντας scroll θα βρεις super chic μανικιούρ με πρωταγωνιστή το κοραλλί!