Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει κάτι από latte – 10 matcha nails για να διαλέξεις

Μαρία Ροδίτη
Το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει κάτι από latte – 10 matcha nails για να διαλέξεις

Η απόχρωση του matcha latte είναι ό,τι πιο hot μπορείς να δοκιμάσεις αυτήν τη στιγμή στα νύχια σου.

Από τη μέρα που άλλαξε η ώρα όλα είναι πιο όμορφα. Η μέρα έχει μεγαλώσει αισθητά, ο ήλιος λάμπει περισσότερες ώρες, τα λουλούδια έχουν ανθίσει και όλα γύρω μας έχουν υπέροχα χρώματα. Πιο φωτεινά και πιο λαμπερά. Την τάση αυτή της φύσης ακολουθούμε παραδοσιακά και στη μόδα και την ομορφιά την άνοιξη. Έτσι δεν είναι;

Αφού, λοιπόν, όλα γύρω μας είναι πράσινα και έχουν ανθίσει, γιατί να μη βάλουμε και το πράσινο στο μανικιούρ μας; Όχι, όμως, όποιο κι όποιο πράσινο, αλλά εκείνο που θυμίζει matcha latte. Ναι, καλά κατάλαβες! Τα matcha nails είναι super hot τάση και ήρθε η ώρα να τα τολμήσεις κι εσύ για ultra fashionable nail looks.

Coral Red: Σίσσυ Χρηστίδου και Φαίη Σκορδά με το μανικιούρ που θα επιλέγουμε όλο το καλοκαίρι

Matcha nails… παντού!

Το matcha manicure είναι αυτό που καταλαβαίνεις: νύχια σε απαλή πράσινη απόχρωση- σχεδόν γαλακτερή- σαν αυτή που έχει το ρόφημα matcha latte. Σκέψου ένα pastel πράσινο για να το καταλάβεις καλύτερα.

https://www.instagram.com/p/CnbxJNFMzsU

Τη matcha απόχρωση μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, διαφορετικά μπορείς να κάνεις ένα soft ombré, κάποιο αφηρημένο σχέδιο ή γαλλικό μανικιούρ. Οι επιλογές είναι πολλές. «Το πράσινο είναι το go-to χρώμα εδώ και αρκετές σεζόν και αυτήν την άνοιξη ήρθε η ώρα για matcha manicure», λέει η nail artist, Amanda Lee, στο Stylist. «Η τάση μπορεί να φορεθεί με πολύ τρόπους: και με την απόλυτη μονοχρωμία και με nail art. Νομίζω ότι από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε πολύ γαλλικό μανικιούρ σε matcha απόχρωση, γιατί είναι ο πιο κομψός τρόπος να δώσεις spring color στο μανικιούρ σου», προσθέτει.

https://www.instagram.com/p/CrQYtrmrEjn

«Το πράσινο είναι δημοφιλές όλο τον χρόνο, αλλά είναι ιδιαίτερα μοντέρνο για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023, καθώς εναρμονίζεται πλήρως με τη φύση, το πράσινο γρασίδι, τα δέντρα και τα ανθισμένα λουλούδια», συμφωνεί η μανικιουρίστ, Tinu Bello. Και συνεχίζει: «Το πράσινο του φασκόμηλου είναι μια εκπληκτική απόχρωση που μπορεί να ''σταθεί'' και μόνη της για minimal εμφανίσεις, ή να συνδυαστεί με λευκές ή καφέ πινελιές για ένα mani που ξεχωρίζει».

Matcha nail inspo για σένα

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 matcha nail art για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το μανικιούρ σου. Από το total matcha mani μέχρι τα πιο ιδιαίτερα σχέδια… ένα scroll δρόμος. Ξεκίνα!