Το Y2K, τα fluffy και ακόμη 4 τάσεις στα φρύδια θα κυριαρχήσουν το 2023

Μαρία Ροδίτη
Το Y2K, τα fluffy και ακόμη 4 τάσεις στα φρύδια θα κυριαρχήσουν το 2023
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Τι θα επικρατήσει στις τάσεις των φρυδιών και τι αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ το νέο έτος;

Τα φρύδια είναι σημείο-«κλειδί» πάνω σε κάθε πρόσωπο. Κι αυτό, γιατί αν τα φρύδια είναι κακοσχηματισμένα ή λάθος σχηματισμένα, μπορούν πραγματικά να χαλάσουν όλη την εικόνα μας. Αντιθέτως, αν είναι πολύ περιποιημένα μπορούν να απογειώσουν και το πιο απλό μακιγιάζ. Ή και ένα πρόσωπο χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Σίγουρα το γνωρίζεις αυτό και λογικά φροντίζεις να περιποιείσαι τα φρύδια σου σε brow expert. Τώρα, ωστόσο, που βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το νέο έτος, δεν σου έχει περάσει από το μυαλό να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Ή έστω να ανακαλύψεις τις τάσεις του 2023 για να δεις αν κάποια σε αντιπροσωπεύει;

Η Σταυρούλα Γιαννούλη βοηθά τις μαχήτριες να κάνουν restart μέσα από το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Ναι, όπως στα μαλλιά, τα νύχια και το μακιγιάζ, έτσι και στα φρύδια κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν κάποιες τάσεις και το 2023 είναι πολλές. Είναι για κάθε στυλ, για κάθε γούστο και για κάθε γυναίκα. Είσαι έτοιμη να δεις τι θα επικρατήσει τη νέα χρονιά;

Οι τάσεις στα φρύδια για το 2023

Y2K αισθητική

https://www.instagram.com/p/Cjnz40WuBXw

Όπου Y2K βλέπε τις τάσεις που επικρατούσαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Και τι έκανε buzz τότε; Τα πολύ λεπτά φρύδια, τα οποία... επιστρέφουν και είναι ένα μεγάλο DON'T από εμάς. Δεν είναι καθόλου κολακευτικά, δεν αναδεικνύουν κανένα πρόσωπο και κανένα μακιγιάζ. Σκέψου το πολύ καλά πριν αποφασίσεις να το τολμήσεις.

Χρωματιστά φρύδια σε αποχρώσεις κοσμημάτων

https://www.instagram.com/p/CjtUAn6Jr6R

Μία από τις πιο hot τάσεις του 2023 θα είναι τα χρωματιστά φρύδια σε αποχρώσεις κοσμημάτων, δηλαδή τα κίτρινα-χρυσά, τα ασημί, τα bronze, τα πορτοκαλί. Ναι, είναι πολύ τολμηρή η τάση, αλλά αν θέλεις να κάνεις μια φορά ένα bold look... why not?

Bleached eyebrows

2022 CFDA Fashion Awards

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Invision

Τα πολύ ανοιχτόχρωμα φρύδια είναι τάση το 2022 και θα είναι και το 2023. Είναι τολμηρό και ανατρεπτικό trend, οπότε αν θες να το δοκιμάσεις χωρίς να κάνεις κάτι μόνιμο -για να μην το μετανιώσεις μετά- βάψε τα φρύδια σου με ανοιχτόχρωμο concealer και ολοκλήρωσε με λευκή μάσκαρα φρυδιών. Αν τελικά σου αρέσει, απευθύνσου στην brow expert σου.

Μεταμόσχευση φρυδιών

https://www.instagram.com/p/CWhSIK9JRjl

Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία εμφυτεύονται πραγματικοί θύλακες τρίχας στη γραμμή των φρυδιών με σκοπό να γίνουν πιο πλούσια τα φρύδια, έχοντας συγχρόνως φυσική όψη. Γιατί τα έντονα και «γεμάτα» φρύδια δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, girl!

Brow lamination

https://www.instagram.com/p/CSH8hcBH9nV

Το brow lamination είναι τεχνική που αφορά τη δημιουργία πλούσιων και έντονων φρυδιών. Ειδικότερα, είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που δημιουργεί ένα φυσικό τόξο στα φρύδια, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο περιποιημένα. Αποτελεί ιδανική και κατάλληλη τεχνική για όσες θέλουν να αποφύγουν το ημιμόνιμο τατουάζ ή το microblading, αλλά θέλουν να δώσουν σχήμα στα φρύδια τους.

Fluffy φρύδια

fluffy.jpg

Τα αφράτα φρύδια ήταν, είναι και θα παραμείνουν τάση. Για να τα πετύχεις, χτένισέ τα καλά με brow gel, γέμισέ τα με ένα μολύβι και... voila! Θα είναι υπέροχα.