10 αφροί καθαρισμού για λαμπερό δέρμα χωρίς ίχνος ατέλειας

Μαρία Ροδίτη
10 αφροί καθαρισμού για λαμπερό δέρμα χωρίς ίχνος ατέλειας

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το παν για να έχεις υγιή επιδερμίδα και με έναν αφρό καθαρισμού θα βρεις… τον δάσκαλό σου.

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το βασικότερο βήμα σε κάθε ρουτίνα ομορφιάς. Και στην πρωινή και στη βραδινή. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις το πρωί με το που ξυπνήσεις και το τελευταίο το βράδυ πριν βάλεις τις κρέμες σου. Γιατί;

Διότι μόνο με τον σωστό καθαρισμό το δέρμα σου θα απαλλάσσεται από τους ρύπους της ατμόσφαιρας, δεν θα έχει φραγμένους πόρους και άρα θα «αναπνέει», χωρίς να εμφανίζει σπυράκια. Και πώς θα τα πετύχεις όλα αυτά; Με έναν αφρό καθαρισμού. Με ένα προϊόν που θα κάνει μπόλικο αφρό στο πρόσωπό σου απομακρύνοντας κάθε βρωμιά, αλλά και το τελευταίο ίχνος μακιγιάζ.

Back to basics: Ξεκινάμε τη σεζόν σωστά με τα καλύτερα gel προσώπου και συμβουλές καθαρισμού

Για ποιες επιδερμίδες είναι ιδανικός ο αφρός καθαρισμού

Προσοχή, όμως! Ο αφρός καθαρισμού δεν είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Προορίζεται για λιπαρά, μεικτά και κανονικά δέρματα.

shopping_afroi_katharismou.jpg

Αν, δηλαδή, έχεις ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, καλύτερα να αποφύγεις ένα foam cleanser, καθώς θεωρείται πολύ σκληρό για τη δική σου επιδερμίδα. Είναι, πιθανό, αυτήν τη λίγη υγρασία που έχει το δέρμα σου να σου την αφαιρέσει.

Shopping time

Συνεπώς, αν έχεις λιπαρό, μεικτό ή κανονικό δέρμα ώρα να αποκτήσεις ένα αφρό καθαρισμού. Και παρακάτω θα δεις τα 10 καλύτερα items που αξίζει να δοκιμάσεις και να βάλεις στο μπουντουάρ σου.

garnier_afros.JPG

Garnier, Hyaluronic Aloe Cleansing Foam

Αφρός καθαρισμού με επαναστατική τεχνολογία micro bubbles. Eισχωρεί στους πόρους της επιδερμίδας προσφέροντας βαθύ καθαρισμό, καθώς απομακρύνει σκόνη και σμήγμα χωρίς να διαστέλλει τους πόρους.

dr_jart_katharistiko.JPG

DR.JART+, Dermaclear™ Micro Foam Cleanser

Αφρός καθαρισμού με υδρογονωμένο μεταλλικό νερό, που αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους χάρη στους λεπτούς και πυκνούς μικροκόκκους. Περιέχει, επίσης, πανθενόλη, που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος μειώνοντας το αίσθημα τραβήγματος και ξηρότητας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει άνετη αίσθηση μετά τον καθαρισμό.

nuxe_foam.JPG

Nuxe, Very Rose Light Cleansing Foam

Aπαλός αφρός, που καθαρίζει σε βάθος αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή. Περιέχει ροδόνερο και σύμπλεγμα που φροντίζουν την επιδερμίδα, χωρίς να προκαλούν ξηρότητα. Γι' αυτό ακριβώς είναι και ιδανικός για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και για την ευαίσθητη.

frezyderm_foam.JPG

FREZYDERM, Mild Wash Foam

Πολύ απαλός αφρός καθαρισμού, ιδανικός για τη φυσιολογική καθώς και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος, χάρη σε φυτικά συστατικά που περιέχει.

shiseido_afros.JPG

SHISEIDO, Future Solution Lx Extra Rich Cleansing Foam

Ένας πλούσιος αφρός που καθαρίζει αποτελεσµατικά τους ρύπους, ενώ διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο δέρµα, αφήνοντάς το δροσερό και απαλό.

Συνέχισε στην gallery και δες άλλους 5 αφρούς καθαρισμού προσώπου.