DIY Time! Ορός με καστορέλαιο για να δυναμώσεις τα φρύδια και τις βλεφαρίδες

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Ορός με καστορέλαιο για να δυναμώσεις τα φρύδια και τις βλεφαρίδες
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Φτιάξε το δικό σου μαγικό καλλυντικό που θα σου χαρίσει πιο πλούσια φρύδια και βλεφαρίδες.

Όπως ακριβώς οι άκρες δείχνουν ταλαιπωρημένες και τα μαλλιά σπάνε, έτσι μπορεί να συμβεί και με τις τρίχες από τα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Να γίνουν, δηλαδή, αδύναμες, να πέσουν και να χρειαστούν ένα boost. Μια ενδυνάμωση.

Σίγουρα δεν πρέπει να σε πιάσει πανικός σε αυτήν τη φάση, αλλά θα πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία σε αυτό το σημείο του προσώπου σου. Μα, κυρίως, να χρησιμοποιήσεις και τα σωστά προϊόντα. Και όταν λέμε σωστά δεν εννοούμε να καταξοδευτείς… Μπορείς και μόνη σου να φτιάξεις το κατάλληλο προϊόν για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες – συγκεκριμένα ένα lash and eyebrow serum- που θα δυναμώσει τις τριχούλες και θα βοηθήσει να βγουν και περισσότερες.

Πριν βάλεις καστορέλαιο στα φρύδια ή τις βλεφαρίδες σου διάβασε εδώ…

Η συνταγή για το DIY serum βλεφαρίδων και φρυδιών

Τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις τον δικό σου ορό βλεφαρίδων και φρυδιών είναι τα εξής:

eyebrow_serum.jpg

2 κουταλιές καστορέλαιο

2 κουταλιές argan oil

Μισή κουταλιά βιταμίνη Ε

9 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου

Η εκτέλεση της συνταγής και η σωστή χρήση του serum

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί, βάλε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι και με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα πάρε λίγη ποσότητα και πέρασέ τη στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σου.

vlefarides.jpg

Κάνε αυτήν τη διαδικασία πρωί και βράδυ και κάθε φορά που απλώνεις τον ορό στα φρύδια, κάνε και απαλό μασάζ για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Περίμενε 5-10 λεπτά να απορροφηθεί το serum από τα φρύδια και τις βλεφαρίδες και έπειτα συνέχισε με τη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Τέλος, φύλαξε το serum σε ένα δροσερό σημείο του σπιτιού ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιείς για ένα 6μηνο. Μετά το 6μηνο καλό είναι να το πετάξεις.

Wait! Μη φύγεις! Συνέχισε στην gallery για να δεις τα οφέλη του καστορέλαιου.