Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Αυτά τα tips ακολουθούν οι celebrities για έναν καλό ύπνο

Ευαγγελία Αλπίδου
Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Αυτά τα tips ακολουθούν οι celebrities για έναν καλό ύπνο

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που έχουν οι celebrities στο κόκκινο χαλί ή την λαμπερή επιδερμίδα που διατηρεί η Victoria Beckham όλα αυτά τα χρόνια... Ε, λοιπόν, ένα από τα μυστικά τους είναι ο καλός ύπνος.

Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς ή ξυπνάς κατά τη διάρκεια του ύπνου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο. Ο ύπνος είναι από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας σου, που δεν πρέπει να παραλείπεις. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι δεν βοηθούν σε έναν καλό και ποιοτικό ύπνο, όπως το άγχος και το στρες. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά tips και συνήθειες τις οποίες αν ακολουθήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου θα καλυτερέψουν σταδιακά τον ύπνο σου.

pexels-cottonbro-studio-4045544-(1).jpg

Εκτός από τη ζωτική σημασία που έχει για τον οργανισμό, ως beauty addicts, οφείλουμε να μιλήσουμε για τη σημασία που έχει για την επιδερμίδα μας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου η επιδερμίδα ξεκουράζεται και αναδομείται. Όσο περισσότερες ώρες κοιμάσαι τόσο το καλύτερο! Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα που έχουν οι celebrities στο κόκκινο χαλί ή την λαμπερή επιδερμίδα που διατηρεί η Victoria Beckham όλα αυτά τα χρόνια... Ε, λοιπόν, ένα από τα μυστικά τους είναι ο καλός ύπνος.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες συμβουλές που ακολουθούν οι celebrities για έναν ξεκούραστο ύπνο.

Victoria Beckham

https:

Η Victoria Beckham κάθε φορά που κοιμάται, έχει πάντα δίπλα στο κομοδίνο της κρυστάλλους, καθώς πιστεύει στην κρυσταλλική ενέργεια. Επιπλέον, φοράει τις πιτζάμες της μόνο όταν είναι να πέσει στο κρεβάτι και να κοιμηθεί. Η ρουτίνα αυτή την έχει βοηθήσει να συνδυάζει τις πιτζάμες με τον ύπνο και ότι ήρθε η ώρα για ξεκούραση και χαλάρωση. Λες να πιάνει;

Christy Turlington

Το πασίγνωστο μοντέλο, Christy Turlington, ακολουθεί πάντα πριν κοιμηθεί μία διαδικασία διαλογισμού, ενώ πίνει πάντα ένα φλιτζάνι τσάι, για να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί.

Pati Dubroff

Η αγαπημένη makeup artist, της Margot Robbie, Pati Dubroff, δεν γίνεται να μην ακολουθεί μία skincare τελετουργία, πριν τον ύπνο. Συγκεκριμένα, αφαιρεί το μακιγιάζ και τοποθετεί τα προϊόντα περιποίησης, ενώ ταυτόχρονα κάνει ντους με άλατα. Η πιο σημαντική συνήθεια που ακολουθεί και αξίζει να αναφέρουμε είναι η απόσταση που διατηρεί από το κινητό της τηλέφωνο και το blue light, καθ' όλη τη διάρκεια της περιποίησης.

Την συγκεκριμένη συνήθεια την ενστερνίζονται όλες οι cellebrities, καθώς σύμφωνα και με έρευνες είναι ένας από τους παράγοντες που παίζει σημαντικό ρόλο σε έναν ανήσυχο ύπνο.

Εσύ ποια συνήθεια από τις παραπάνω ακολουθείς πριν κοιμηθείς;