Πώς το πινέλο μακιγιάζ μπορεί να γίνει το «κλειδί» για ένα τέλειο sleek ponytail

Μαρία Ροδίτη
Πώς το πινέλο μακιγιάζ μπορεί να γίνει το «κλειδί» για ένα τέλειο sleek ponytail

Αν θες να δαμάσεις τις φύτρες σου και να είναι αλφάδι η αλογοουρά σου, δεν έχεις παρά να επιστρατεύσεις το πινέλο μακιγιάζ.

Το sleek ponytail είναι ένα χτένισμα passepartout. Θα το κάνεις και για να πας το πρωί στο γραφείο, ενώ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και στο after work drink. Εννοείται πως είναι τέλειο και super chic για μια βραδινή έξοδο και, μάλιστα, μπορείς να το κάνεις sexy προσθέτοντάς του γυαλάδα.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα προβληματάκι με το sleek ponytail, το οποίο αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες γυναίκες. Ποιο είναι αυτό; Ότι πετάνε φύτρες ίσως χαμηλά στον σβέρκο και γύρω από τα αυτιά, που μας χαλάνε το χτένισμα. Και κάπου εκεί επιστρατεύουμε τη λακ, ψεκάζουμε ξανά και ξανά αλλά τίποτα. Μη σου πω ότι κάνουμε χειρότερα τα πράγματα. Θα μου πεις… Και πώς το λύνουμε; Με το πινέλο μακιγιάζ – και αυτό για το ρουζ και αυτό για τις σκιές.

Τι είναι η princess pony: Όλες οι παραλλαγές της πιο glam αλογοουράς της σεζόν

Πώς θα κάνεις τέλειο το sleek ponytail με το πινέλο μακιγιάζ

Αρχικά, για τέλειο sleek ponytail πρέπει να έχεις και ολόισια μαλλιά. Πριν, όμως, να τα ισιώσεις με το πιστολάκι ή την πρέσα, ψέκασε τα μαλλιά με σπρέι θερμοπροστασίας και φρόντισε να είναι ολόισια μέχρι και η τελευταία τούφα.

makeup_brush.jpg

Έπειτα, πιάσε αλογοουρά με ένα διάφανο λαστιχάκι και ώρα… να αντιμετωπίσεις τις ατίθασες φύτρες. Πάρε το μεγάλο πινέλο μακιγιάζ – αυτό που χρησιμοποιείς για την πούδρα ή το ρουζ- και ψέκασε πάνω του λακ. Μετά, πέρασε τις φύτρες από πάνω με το πινέλο και θα δεις πως αμέσως θα σταθεροποιηθούν. Για δύσκολα σημεία, όπως ο σβέρκος, χρησιμοποίησε το πινελάκι σκιάς κατά τον ίδιο τρόπο.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις το συγκεκριμένο hack και με μία οδοντόβουρτσα, ψεκάζοντάς τη με λακ και στη συνέχεια χτενίζοντας με αυτήν τις ατίθασες φύτρες σου.

Συνέχισε τώρα στην gallery και δες μερικά sleek ponytails που θα σε βάλουν σε mood να τα δοκιμάσεις κιόλας.