Μονόχρωμα eye looks! Η τάση στο μακιγιάζ που απαιτεί ελάχιστες δεξιότητες

Ευαγγελία Αλπίδου
Μονόχρωμα eye looks! Η τάση στο μακιγιάζ που απαιτεί ελάχιστες δεξιότητες
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Οι must αποχρώσεις αυτής της σεζόν είναι το καφέ, το πράσινο, το μπλε σκούρο, το cherry, αλλά και οι neutrals τόνοι οι οποίες επικρατούν όλον το χρόνο.

Λατρεύω τα smokey eye looks! Αυτοί οι συνδυασμοί χρωμάτων, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο κάνει το βλέμμα διαπεραστικό, ότι σχήμα ματιού κι αν έχεις. Βέβαια, για να πετύχεις το τέλειο smokey eye, πρέπει να έχεις έμφυτο ταλέντο... -Μιλάω για εμένα, που δεν το έχω και πολύ με την συγκεκριμένη τεχνική. Αν είσαι και εσύ σαν κι εμένα, θα χαρείς πολύ με την τάση που επικρατεί στο μακιγιάζ ματιών αυτή τη σεζόν.

Martini Makeup! Το νέο beauty trend θα σου δείξει πώς να φορέσεις την πράσινη σκιά

Αντίο smokey eye look!

Ashi-HC-bks-F23-030.jpg

Ξέχνα το smokey eye look! Οι μονόχρωμες σκιές πάνω στο κινητό βλέφαρο είναι οι πιο δημοφιλείς για αυτήν τη σεζόν. Καθαρές, minimal αποχρώσεις έρχονται να γίνουν ένα με τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και να δημιουργήσουν ένα clean μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα που χαρίζουν είναι ένα κομψό και δυναμικό eye look που μπορεί να προσαρμοστεί παντού.

Ο «γαλλικός κότσος» της Gigi Hadid γίνεται πανεύκολα και κρατάει όλη την ημέρα

Όσον αφορά την εφαρμογή, είναι η πιο εύκολη διαδικασία που έχεις δει στο μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να έχεις το ταλέντο ενός επαγγελματία makeup artist. Μπορείς να προσθέσεις την μονόχρωμη σκιά μόνο στην εσωτερική ή στην εξωτερική γωνία του ματιού και να την τραβήξεις ελαφρώς προς τα έξω. Αν θέλεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, πέρασε με ένα λεπτό πινέλο λίγη σκιά στις κάτω βλεφαρίδες του ματιού και... είσαι έτοιμη! Με αυτόν τον τρόπο θα τονίσεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου.

Ashi-HC-bks-F23-025.jpg

Οι must αποχρώσεις αυτής της σεζόν είναι το καφέ, το πράσινο, το μπλε σκούρο, το cherry, αλλά και οι neutrals τόνοι οι οποίες επικρατούν όλον το χρόνο. Αν επιλέξεις μία έντονη σκιά στην καθημερινότητά σου, φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι ως επί των πλείστων φυσικό και ήσυχο.

Το weekend είναι μία ανάσα από εμάς! Αν έχεις κανονίσει να πας για shopping μαζί με τις φίλες σου, ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις σκιές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα μοναδικό monochrome beauty eye look.

Shopping Time: