The Queen's Experts: Pro tips για να κάνεις μόνη σου wet look και τον χειμώνα

Ευαγγελία Αλπίδου
The Queen's Experts: Pro tips για να κάνεις μόνη σου wet look και τον χειμώνα

Συμβουλευτήκαμε έναν από τους αγαπημένους μας hair artist, τον Ηλία Κουτσαυτίκη για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά για τέλειο wet look σε χρόνο dt.

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το iconic hairstyle που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στα catwalks και στο κόκκινο χαλί, φυσικά αναφερόμαστε στο wet look. Πρόκειται για ένα διαχρονικό, κομψό και super σέξι χτένισμα που θυμίζει σαν να βγήκες από περιοδικός μόδας. Είναι ένα ανδρόγυνο hairstyle που αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αναδεικνύοντας τέλεια τα casual και formal looks.

Γέμισμα, κράτημα και τέλειο σχήμα! 3 εύκολα tips για να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου

Ο συνδυασμός με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν και ένα τολμηρό cat eye look δημιουργεί μία εμφάνιση απαράμιλλης κομψότητας που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα από μακριά. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα look που μπορεί να το κάνει η κάθε κοπέλα μόνη της σπίτι, αφιερώνοντας ελάχιστο χρόνο. Συμβουλευτήκαμε, λοιπόν, έναν από τους αγαπημένους μας hair artist, τον Ηλία Κουτσαυτίκη για να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά για τέλειο wet look σε χρόνο dt. Ο Ηλίας, μας είπε τα πιο εύκολα tips, που αν τα ακολουθήσεις πιστά θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το χτένισμα που αγαπούν όλες οι stars του Hollywood. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Pro tips για wet look σε δευτερόλεπτα:

Jil-Sander-fsh-F22-047.jpg

Λούσιμο και προετοιμασία

Πρώτα θα χρειαστεί να λούσουμε τα μαλλιά. Αφού αφαιρέσουμε την περίσσεια υγρασία με μία πετσέτα, τοποθετούμε στις ρίζες των μαλλιών αφρό. Στη συνέχεια, επιλέγουμε από ποια μεριά θα κάνουμε τη χωρίστρα και για ένα σταθερό αποτέλεσμα τοποθετούμε hair clips ειδικά αν θέλουμε ένα wavy εφέ.

Μάσκα μαλλιών + hair oil

Το αμέσως επόμενο step είναι να brendάρουμε μία μάσκα μαλλιών μαζί με hair oil και να το εφαρμόσουμε στα μήκη και στις άκρες. Εφαρμόζουμε στις άκρες μάσκα και λάδι, γιατί θέλουμε να έχουν κίνηση και όχι ένα κοκάλινο αποτέλεσμα. Αφού ολοκληρώσουμε με τη μάσκα και το λάδι μαλλιών, κλειδώνουμε το χτένισμα με μία λακ. Προσοχή! Τοποθετούμε λίγη λακ μόνο στη ρίζα των μαλλιών και όχι στις άκρες. Voilà! Το χτένισμα είναι έτοιμο!

Extra tip: Η μάσκα θα δράσει όλη τη νύχτα στις άκρες των μαλλιών σαν θεραπεία. Έτσι, την επόμενη ημέρα όταν λουστείς θα έχεις τα πιο λαμπερά και λεία μαλλιά που είχες ποτέ, είπε ο Ηλίας Κουτσαυτίκης.

https://www.instagram.com/p/C0KUNBOsqez/

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω steps, θα δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα το πιο δημοφιλές χτένισμα των τελευταίων χρόνων. Ευχαριστούμε πολύ την hair artist, Ηλία Κουτσαυτίκη, για τα hair tips που μοιράστηκε μαζί μας! Enjoy Queen!

Παγωμένο αγγούρι: Το challenge του TikTok που υπόσχεται λαμπερό δέρμα