Tyra Banks: «Κάθε χρόνο το σώμα μου αλλάζει. Είναι πιο γεμάτο. Το ίδιο και το μυαλό μου»

Tyra Banks: «Κάθε χρόνο το σώμα μου αλλάζει. Είναι πιο γεμάτο. Το ίδιο και το μυαλό μου»

Η Banks είχε γενέθλια και το γιόρτασε με την πιο empowering φωτογραφία.

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψεις, όμως, η Tyra Banks έγινε 48 ετών. Το μοντέλο, επιχειρηματίας, ηθοποιός και παραγωγός γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με μαγιό, την οποία συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο, πολύ αναζωογονητικό και δυναμικό caption.

https://www.instagram.com/p/CXEo-sXrXtg

«Είναι τα γενέθλιά μου! Και κάθε χρόνο το σώμα μου συνεχίζει να αλλάζει. Το σώμα της δουλειά μου, το σώμα μου. Το σώμα μου είναι πιο γεμάτο. Και το ίδιο είναι και το μυαλό μου. Χρόνια πολλά σε όλους τους υπόλοιπους Τοξότες εκεί έξω. Να μεγαλώνουμε μαζί, με περισσότερους από έναν τρόπους», έγραψε η Banks.

Η Tyra Banks πάντα υποστήριζε τη θετική εικόνα για το σώμα

Η Banks είναι χρόνια υπέρμαχος του κινήματος για τη θετική εικόνα του σώματος, ακόμα και πολύ πριν αυτό εξαπλωθεί στις διάσημες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Αγκάλιαζε τις καμπύλες της και προέτρεπε όλες τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Να μην ακούνε τι λένε οι γύρω τους, τι θέλουν και τι δε θέλουν. Σε κάθε τομέα.

«Όταν γράφεις την ιστορία της ζωής σου, μην αφήνεις κανέναν άλλον να κρατήσει το στυλό. Να είσαι αυθεντική. Να είσαι ειλικρινής. Και, πάνω απ’ όλα, να είσαι αληθινή ως προς τον εαυτό σου»



Η Tyra Banks μεγάλωσε στον κόσμο της μόδας και του modeling, ένα κόσμο που μέχρι πρότινος εστίαζε πολύ σε συγκεκριμένους σωματότυπους. Αρχίζοντας την καριέρα της στα 15, ενώ, παράλληλα, πήγαινε στο σχολείο στο Los Angeles, γνώρισε πώς είναι η δουλειά και οι απογοητεύσεις. Τέσσερα πρακτορεία μοντέλων την απέρριψαν πριν τελικά γραφτεί στο L.A. Models, ενώ έναν χρόνο μετά πήγε στο Elite Model Management.

Το μυστικό της Victoria’s Secret: «Δεν υπήρχε λάμψη! Μόνο παρενόχληση, κατάθλιψη και αμέτρητα χάπια»

Έκτοτε, η καριέρα της Banks απογειώθηκε. Εμφανίστηκε στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών, όπως το Elle, το Harper’s Bazaar, το Cosmopolitan και η Vogue, ενώ περπάτησε για εμβληματικούς οίκους μόδας, όπως Chanel, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Oscar de la Renta, Valentino, Fendi, κ.α, και έγινε αγγελάκι της Victoria's Secret. Κατέκτησε, μάλιστα, τον τίτλο της πρώτης Αφροαμερικανίδας σε εξώφυλλο του GQ.



«Σταμάτα να λες αυτά τα τόσο αρνητικά πράγματα για τον εαυτό σου. Κοίτα στον καθρέφτη και βρες κάτι που είναι θετικό σε εσένα και γιόρτασε αυτό!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Malala Yousafzai: Η νεότερη κάτοχος Νόμπελ Ειρήνης μόλις παντρεύτηκε

Χρόνια πολλά Γιάννη! Γιατί η ιστορία του Αντετοκούνμπο δίνει ελπίδα σε κάθε παιδί του πλανήτη

Ας τελειώνουμε επιτέλους με τα fillers! Η Jamie Lee Curtis εξυμνεί τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας