Η Kristin Davis αποστομώνει όσους την κριτικάρουν ως γυναίκα: «Ελάτε εδώ και κάντε το καλύτερα»

Νατάσσα Σχοινά
Η Kristin Davis αποστομώνει όσους την κριτικάρουν ως γυναίκα: «Ελάτε εδώ και κάντε το καλύτερα»

Μία από τις πρωταγωνίστριες του «And Just Like That» μιλάει πολύ ανοιχτά για το θέμα των αλλεπάλληλων κριτικών.

Η πρεμιέρα του reboot του «Sex and the City», «And Just Like That», έφερε ξανά στο προσκήνιο τις πρωταγωνίστριες, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon. Ενώ, όμως, πολλοί σχολιάζουν τις εξελίξεις από άποψη ιστορίας, υπάρχουν και αυτοί που τοποθέτησαν τις ηθοποιούς στο εδώλιο για την εμφάνισή τους.

Η Davis που υποδύεται τη Charlotte York, βέβαια, δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν καλοθελητή πια χωρίς απάντηση και, σε αντίθεση με το παρελθόν που πάλι ακούγονταν σχόλια αλλά προτιμούσε να μη μιλάει, τώρα λέει τα πράγματα πιο ωμά.



Η συνεχής κριτική στην Davis και τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες του «And Just Like That»

«Όλοι θέλουν να σχολιάσουν, θετικά ή αρνητικά ή οτιδήποτε, τα μαλλιά μας, τα πρόσωπά μας, το εκείνο μας, το άλλο μας. Αυτό το επίπεδο έντασης είναι σοκ. Νιώθω νευριασμένη και δε θέλω να νιώθω νευριασμένη όλη την ώρα, οπότε δεν το κοιτάω, απλώς ξέρω ότι είναι εκεί», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στo Sunday Times.

Tyra Banks: «Κάθε χρόνο το σώμα μου αλλάζει. Είναι πιο γεμάτο. Το ίδιο και το μυαλό μου»

Η Davis δεν έχει πια καμία ανοχή στις κακίες

Η Davis μίλησε για το γεγονός ότι και τώρα ο κόσμος την κρίνει, όμως, σε αντίθεση με το παρελθόν, απλά θα απαντήσει με τον τρόπο που επιθυμεί: «Έγραφαν άρθρα κάθε εβδομάδα σχετικά με το ότι έδειχνα να έχω σχήμα αχλαδιού, κάτι που δεν ένιωθα ότι ήταν κομπλιμέντο τότε. Με άγχωνε πολύ, γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Νιώθω ότι έτσι είναι και τώρα. Αλλά επίσης νιώθω ότι μπορώ να το πω ωμά ‘Άντε γ*******ε. Άντε γ*******ε. Ελάτε εδώ και κάντε το καλύτερα’. Κατάλαβες; Δηλαδή, ‘τι κάνετε;’»



Με το που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το «And Just Like That» και ο κόσμος είδε τα κορίτσια, άρχισε να τις σχολιάζει για την πάροδο του χρόνου και τον αντίκτυπο που αυτή είχε πάνω τους. Η Davis λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το πρόβλημα με τα social media. Δεν ξέρεις τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν ξέρεις τίποτα για αυτούς. Απλώς πετάνε βόμβες πάνω σου. Με θυμώνει»

https://www.instagram.com/p/B4wApoch8r5

Η δήλωση της Sarah Jessica Parker στη Vogue

Η Davis δεν είναι η μόνη από τις πρωταγωνίστριες που έχει μιλήσει για τα σχόλια που δέχονται. Η Sarah Jessica Parker που υποδύεται την Carrie στη σειρά είχε δηλώσει στη Vogue: «Όλοι έχουν κάτι να πουν: ‘Έχει πολλές ρυτίδες, δεν έχει πολλές ρυτίδες’. Είναι σχεδόν σαν οι άνθρωποι να μη θέλουν να είμαστε καλά όπως είμαστε, σχεδόν σαν να απολαμβάνουν να πονάμε με το ποιες είμαστε σήμερα, είτε έχουν επιλέξει να μεγαλώσουμε φυσικά και να μην είμαστε τέλειες είτε αν έχουμε κάνει κάτι για να νιώθουμε καύτερα»

And Just Like That, έξαλλη η Sarah Jessica Parker: «Να σταματήσω να γερνάω; Να εξαφανιστώ;»

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις φωτογραφίες της ηθοποιού στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παγκόσμια ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Εσύ ξέρεις τους 30 κανόνες που προστατεύουν τη ζωή σου;

Ο Elon Musk είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2021

Η απεγνωσμένη προσπάθεια της Cara Delevingne να ακουστεί η φωνή της- Ο πλανήτης πρέπει να σωθεί