Maye Musk: Η μητέρα του Elon Musk έρχεται στην Ελλάδα για το Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού

Maye Musk: Η μητέρα του Elon Musk έρχεται στην Ελλάδα για το Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού

Το 74χρονο supermodel, διδάκτωρ διαιτολογίας και συγγραφέας θα δώσει το παρών στη Σαντορίνη ως επίσημη προσκεκλημένη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού στην Ελλάδα με τίτλο «The Luxury Side of Greece».

Ο Elon Musk είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς. Ο 51χρονος δισεκατομμυριούχος αγόρασε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του παγκόσμιου Τύπου.

Η μητέρα του, Maye Musk αποτελεί role model για κάθε γυναίκα αφού στα 74 της χρόνια έχει καταφέρει να διακριθεί σε πολλούς, διαφορετικούς τομείς. Το supermodel, διδάκτωρ διαιτολογίας και συγγραφέας θα δώσει το παρών στη Σαντορίνη ως επίσημη προσκεκλημένη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού στην Ελλάδα με τίτλο «The Luxury Side of Greece».

To διεθνούς εμβέλειας συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Απριλίου από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία Update Entertainment. Η Μaye Musk θα αναλύσει στην δημοσιογράφο Έλλη Σπυροπούλου πως συνεργάζεται επιτυχώς επί 50+ έτη, με κορυφαίους οίκους μόδας και διεθνή brands απ’όλο τον κόσμο χτίζοντας το δικό της μοναδικό όραμα.

Μέσα από το παγκόσμιο Best Seller της Musk, «A Woman Makes A Plan» γυναίκες κάθε ηλικίας, εμπνέονται από την προσωπικότητα της και παραδειγματίζονται από τις δράσεις της. Άλλωστε όπως υποστηρίζει και η ίδια, «It’s great to be 75».

Η Amber Heard «εξαφανίστηκε» από το Twitter και όλες οι υποψίες στράφηκαν στον Elon Musk

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει την Ελλάδα ως ένα ισχυρό προορισμό στον συνεχώς αναπτυσσόμενο Τουρισμό Πολυτελείας με σκοπό να διεκδικήσει την δική της ξεχωριστή θέση μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.
Στην γιορτή αυτή για τον Πολυτελή Τουρισμό στην Ελλάδα θα φιλοξενηθούν διεθνούς φήμης ομιλητές, επίτιμοι προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, ισχυροί παράγοντες από τον κλάδο του τουρισμού και δημοσιογράφοι από μεγάλα εγχώρια και διεθνή μέσα με σκοπό να διασφαλιστεί η προβολή της χώρας μας και η ανάδειξη της ως Luxury Travel Destination.

https://www.instagram.com/p/CrGccBwL5hx

Ποια είναι η Maye Musk

Η 74χρονη μητέρα του Elon Musk, Maye Musk είναι μια πολύ επιτυχημένη και δυναμική γυναίκα. Γεννήθηκε ως Maye Haldeman στον Καναδά, όμως η οικογένειά της μετακόμισε στη Ν. Αφρική όταν ήταν μόλις δύο ετών. Έχει μία δίδυμη αδερφή, την Kaye, και τρία ακόμα αδέρφια.

https://www.instagram.com/p/CrGhlRJrbzP

Μετρά περισσότερα από 50 χρόνια στον χώρο της μόδας αφού εργαζόταν από τα 15 της ως μοντέλο. Είναι διάσημη διαιτολόγος και συγγραφέας, με το προφίλ της στο Instagram να μετρά περισσότερους από 932 χιλιάδες ακόλουθους. Όπως έχει και η ίδια δηλώσει: «Ήμουν διάσημη ώσπου ο Elon έγινε διάσημος».

Ήταν φιναλίστ στα καλλιστεία Miss South Africa το 1969 και τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκε τον μηχανικό Errol Musk, τον οποίο είχε γνωρίσει στο σχολείο. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά, τον Elon, τον αδερφό του Kimbal και την αδερφή του Tosca. Ο Errol Musk την χτυπούσε και την κακοποιούσε διαρκώς. Οι νόμοι της Νοτίου Αφρικής δεν αναγνώριζαν την κακοποίηση ως λόγο διαζυγίου όμως το 1979 η Maye κατάφερε να πάρει διαζύγιο. H διάσημη συγγραφέας έκανε ολικό restart στα 40 της μετακομίζοντας στον Καναδά. Στο βιβλίο της «A Woman makes a Plan» η Maye Musk συμβουλεύει τις γυναίκες για το πώς θα μπορούσαν να διαχειριστούν μια ανάλογη κατάσταση.

«Είχα πέντε δουλειές. Έκανα έρευνες στο University of Toronto, δίδασκα δύο βράδια την εβδομάδα σε ένα κολλέγιο διατροφολογίας και δύο βράδια εργαζόμουν σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Έκανα φωτογραφίσεις και έδινα ομιλίες και είχα το προσωπικό μου γραφείο διατροφολόγου. Η φτώχεια σε κάνει να δουλεύεις πολύ σκληρά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Maye Musk στο Forbes.

Πηγή κεντρικής: mayemusk