Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και είσαι single; 8 τρόποι να περάσεις τέλεια με την κολλητή σου!

Ιωάννα Τζανή
Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και είσαι single; 8 τρόποι να περάσεις τέλεια με την κολλητή σου!

Κάθε μέρα που περνάς με την καλύτερή σου φίλη είναι πραγματικά σα να είναι... γιορτή, αλλά τι καλύτερο από το να περάσετε μαζί τα φετινά Χριστούγεννα και να τα κάνετε να σας μείνουν αξέχαστα;

Τι κι είσαι single; Όσο... ρομαντική κι αν είναι αυτή η περίοδος και νιώθεις ότι έχεις την ανάγκη από έναν σύντροφο περισσότερο από ποτέ, πίστεψέ με, η κολλητή σου μπορεί να αναπληρώσει αυτό το κενό με τον καλύτερο τρόπο, και με το παραπάνω!

xristoygenniatiko trapezi 2

It's Christmas time! 8 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη οικοδέσποινα ever χωρίς πίεση και άγχος

Τα Χριστούγεννα είναι μια ιδιαίτερη εποχή του χρόνου και σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις πολλές δραστηριότητες, τις οποίες είναι πολύ πιθανό να τις βρεις πιο διασκεδαστικές αν τις μοιραστείς με την κολλητή σου παρά με έναν... βαρετό υποθετικό σύντροφο!


https://www.instagram.com/p/CJIzWsHA0oZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από πατινάζ στον πάγο μέχρι να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και γιορτινά μπισκότα, οι στιγμές που θα περάσετε μαζί θα είναι epic! Γι' αυτό πήγαινε αμέσως τώρα και φτιάξε μια λίστα με όλες τις εορταστικές δραστηριότητες που σου προτείνουμε παρακάτω (ή τουλάχιστον όσες βρίσκετε ενδιαφέρουσες εσύ και η κολλητή σου).

Είναι σαν να δημιουργείς τη δική σας χριστουγεννιάτικη περιπέτεια και να είσαι σίγουρη ότι θα σας μείνει αξέχαστη και θα νιώσετε ότι δεν έχετε ανάγκη κανέναν άντρα για να σας ομορφύνει τις μαγικές ημέρες των Χριστουγέννων.

Γεμίστε τα μπαλκόνια σας με φωτάκια

Ξεχυθείτε στα μαγαζιά και ψωνίστε ό,τι πιο χριστουγεννιάτικο βρείτε μπροστά σας. Μετά πηγαίντε τη μια μέρα στο δικό σου και την επόμενη στο δικό της σπίτι και στολίστε τα μπαλκόνια σας, μετατρέποντάς τα σε ό,τι πιο γιορτινό και περίτεχνο έχετε δει ποτέ σε στολισμό μπαλκονιού. Μπορείτε να πάρετε και ιδέες από το Pinterest. Βάλτε τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο τέρμα (όχι βέβαια σε ώρες κοινής ησυχίας!), φτιάξτε δύο ζεστές σοκολάτες και... καλό στόλισμα!



Οργανώστε ένα christmas movie night

Βάλτε τα πιο χουχουλιάρικα ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας, πάρτε αγκαλιά ένα μπολ με ποπ κορν και παρακολουθείστε τις πιο epic χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών, όπως το «Elf», το «Μόνος στο σπίτι» και το «How The Grinch Stole Christmas».

Φτιάξτε μαζί χριστουγεννιάτικα cookies ή μελομακάρονα

Το να φτιάξετε μαζί χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως gingerbread cookies, μελομακάρονα ή κουραμπιέδες, είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό μπορείτε να κάνετε. Θα νιώσετε πολύ δημιουργικές και θα σας βάλει για τα καλά σε christmas mood!

Κάντε μια εξόρμηση στα χιόνια

files sta xionia

Πάρε την κολλητή σου και πηγαίντε στα χιόνια. Φτιάξτε χιονάνθρωπο, παίξτε χιονοπόλεμο και γενικά, νιώστε και πάλι παιδιά! Μετά μπορείτε να σταματήσετε σε μια καφετέρια να απολαύσετε μια ζεστή λευκή σοκολάτα.

Πηγαίντε για ice skating

Μην το φοβηθείς! Ακόμα κι αν δεν το έχεις και πολύ με την ισορροπία ή δεν έχεις κάνει ποτέ ξανά πατινάζ στη ζωή σου, ήρθε η ώρα! Πάρε την κολλητή σου και ζήστε μαζί αυτή την super διασκεδαστική και μοναδική εμπειρία.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις επιπλέον ιδέες για να περάσεις υπέροχες στιγμές με την κολλητή σου τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καιρός να μπαίνεις σε #christmasmood! Αυτό το χριστουγεννιάτικο cheesecake με ρούμι θα σε ξετρελάνει

10+1 DIY advent calendars... γιατί η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστουγέννα ξεκινά από τώρα!

4 εύκολες δραστηριότητες για να διασκεδάσουν τα παιδιά σου φέτος τα Χριστούγεννα