Το ράντσο του Jeremy Renner όπου κόντεψε να πεθάνει: Πισίνα, τζάκι και ό,τι θες για να χαλαρώσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το ράντσο του Jeremy Renner όπου κόντεψε να πεθάνει: Πισίνα, τζάκι και ό,τι θες για να χαλαρώσεις

Ο 51χρονος ηθοποιός δημιούργησε το σπίτι των ονείρων του και οι φωτογραφίες θα σε πείσουν.

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Jeremy Renner μετά το τρομακτικό ατύχημα που έπαθε στο ράντσο του στη Nevada. Πριν λίγα 24ωρα ο πρωταγωνιστής της Marvel μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο ύστερα από το σοβαρό ατύχημα. Ο ηθοποιός καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα, την ώρα που καθάριζε τον δρόμο στο σπίτι του στη λίμνη Τahoe. Ο 51χρονος ήταν μόνος όταν σημειώθηκε το ατύχημα που φαίνεται ότι προκλήθηκε από κάποιο ξαφνικό πρόβλημα στο μηχάνημα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η καταιγίδα χιονιού που πλήττει την περιοχή των ΗΠΑ υπήρξε σφοδρή και ο ηθοποιός δημοσίευε τακτικά videos στον λογαριασμό του, δείχνοντάς μας τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Γείτονας του Renner ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έτρεξε να τον βοηθήσει ωστόσο, ο ηθοποιός έχασε πολύ αίμα μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή o ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και φέρει εκτεταμένα τραύματα.

https://www.instagram.com/p/B-c7DzXj-sj

Το ράντσο του Jeremy Renner είναι το απόλυτο χειμερινό θέρετρο

Ο Jeremy Renner έχει ένα απομονωμένο ράντσο πέντε υπνοδωματίων στη λίμνη Tahoe της Νevada. Το σπίτι διαθέτει πέντε μπάνια, στούντιο ηχογράφησης με drum kit, κιθάρα, πιάνα και έναν εξωτερικό χώρο με πισίνα και τζάκι.

https://www.instagram.com/p/ClPKfX2Apft

Το εσωτερικό είναι όλο ξύλινο ενώ τα υπνοδωμάτια έχουν θέα στη φύση και το χιονισμένο τοπίο. Η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον δεύτερο όροφο είναι χειροποίητη και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ηθοποιός χαλαρώνει στον χώρο του με αγαπημένους φίλους. Στο εξωτερικό του σπιτιού ο Renner έχει παρκαρισμένα τα φορτηγά και τα εκχιονιστικά του τα οποία δημοσιεύει συχνά στο Instagram.

Το ρετιρέ της Bella Hadid στο Manhattan συνδυάζει ζεστασιά, στυλ και πολυτέλεια

https://www.instagram.com/p/CkmMj4VPBuT

Η εννιάχρονη κόρη του ηθοποιού, Ava έχει τη δική της κρεβατοκάμαρα στο ράντσο, με τα αρκουδάκια και τα παιχνίδια της να βρίσκονται σε όλο το δωμάτιο.

«Σε μια μεγάλη πόλη, είναι δύσκολο να βρεις φίλους και ακόμη και να γνωρίσεις τους γείτονές σου αλλά διαπιστώνω ότι γνωρίζω αρκετά άτομα εδώ. Είναι απλώς αρκετά μεγάλο και είναι αρκετό για εμένα και το λατρεύω», δήλωσε για το ράντσο του Renner στο Reno Gazette Journal το 2019.

Ο Renner επισκέφτηκε για πρώτη φορά την συγκεκριμένη περιοχή ως παιδί κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών και περνούσε ώρες εκεί κάνοντας σκι. Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός διδάσκει σε όλα τα παιδιά της οικογένειάς του πώς να κάνουν σκι γύρω από την λίμνη Tahoe.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ράντσο του ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: jeremyrenner